Skiry Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Buna ziua..Joc zilnic la pariuri si..in ultima vreme am inceput sa nu mai castig aproape deloc,si voiam sa intreb pe cine joaca la pariuri,in ce fel mai pariaza,sau chiar sa lucram impreuna la crearea unui bilet 'mai bun'.Astept niste raspunsuri Multumesc . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroDoi Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 (edited) Incearca sa te informezi de pe site-uri de ponturi de pariuri analieaza situatia si cu informatiile tale si cu informatiile lor poti castiga zic eu .... eu am un prieten care sta pe site-uri din astea de ponturi si castiga mereu, adica din 5...6 bilete 1 il pierde ...Acum depinde cati bani vrei sa castigi ... daca pui 5 lei si 18 meciuri si vrei sa castigi 40 de milioane iti dai seama ca nu o sa castigi ...In ziua de azi sunt n siteuri cu "ponturi bune 100%" , "cele mai bune ponturi" si cu "castig garantat"..fiecare vrea sa isi dezvolte siteul si dupa un timp sa vanda ponturile lui "aranjate","sigure"..si nu stiu ce sa mai cred,ce sa nu mai cred..Ai dreptate, dar cautale pe alea mari, vezi ca sunt si niste grupuri pe facebook care discuta numai despre treburile astea... Edited February 2, 2014 by ZeroDoi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skiry Posted February 2, 2014 Author Report Share Posted February 2, 2014 In ziua de azi sunt n siteuri cu "ponturi bune 100%" , "cele mai bune ponturi" si cu "castig garantat"..fiecare vrea sa isi dezvolte siteul si dupa un timp sa vanda ponturile lui "aranjate","sigure"..si nu stiu ce sa mai cred,ce sa nu mai cred.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
franxu Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Ai bani? Daca joci bilete cu cote de 235 cu doi lei, nu vei face mare lucru! Fara bani nu poti face mai nimic, este necesar si rabdare si mult tutun, bate ti capul si vei vedea ca reusesti sa faci bani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netscape Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Best Soccer Picks | We are a betting picks agency.Mi-am deschis eu blogul astazi, cu ponturi. Da-mi mesaj cu un Skype/Yahoo daca vrei sa mai discutam pe tema asta . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
franxu Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 Ma este simplu, la final de luna trebui sa fii cateva unitati pe plus...acum depinde cat reprezinta o unitate pentru tine. Sa spunem ca la final de luna ai 7,56 U 100 lei unitatea 756 profit10 lei unitatea 75,6 profit Totul se rezuma la cati banii ai. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...