Guest Nemessis Posted September 30, 2007 Report Posted September 30, 2007 No offence intended but... aveti grija ca mai nou se pedepseste cu warn/ban orice afirmatie facuta fara necunosinta de cauza.Prima perla:http://rstcenter.com/forum/post46997.rst#46997 (cititi pana jos)A doua perla:http://rstcenter.com/forum/post47068.rst#47068 Quote
wrm Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 hahahahahahaha, ce am mai ras. din 55 de cate ori o fost vazut topicu nu o postat nimeni, deci sincer nu mi se pare de ras . 1. un exemplu de packer stiu ca e upx , si stiam ca face un tool nedetectabil.. mai face si altele.. 2. poate tie iti merge, dar mie de pe aol 8 nu mi-a mers sa descarc de pe rs, chiar aolu imi spunea asta, " daca folositi aol s-ar putea sa nu mearga ' ceva in genu , evident, in engleza.. hahaha, ce perle ; ; ) Quote
HexString Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 wrm - stii de ce nu am ras ?! Pentru ca nu e frumos sa razi de cei josnici Quote
wrm Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 wrm - stii de ce nu am ras ?! Pentru ca nu e frumos sa razi de cei josnici vai vai draga, o sa-ti spun deacum domnu master in toate ! Domnu master... :twisted:LE : Domnu doctorat nu master )) ! Quote
moubik Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 hahahahahahaha, ce am mai ras. din 55 de cate ori o fost vazut topicu nu o postat nimeni, deci sincer nu mi se pare de ras . 1. un exemplu de packer stiu ca e upx , si stiam ca face un tool nedetectabil.. mai face si altele.. 2. poate tie iti merge, dar mie de pe aol 8 nu mi-a mers sa descarc de pe rs, chiar aolu imi spunea asta, " daca folositi aol s-ar putea sa nu mearga ' ceva in genu , evident, in engleza.. hahaha, ce perle ; ; )upx nu face un tool nedetectabil. cred ca toti antivirusii au upx unpacker.nu este de ras, este trist.-ca sa demonstrezi ca oamenii nu pot zbura trebuie sa demonstrezi ca fiecare om in parte nu poate zbura.-ca sa demonstrezi ca oamenii pot zbura, trebuie macar unul sa poata sa zboare.-ca sa spui ca nu merge download pe de rapidshare cu aol.... te prinzi tu. Quote
HexString Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 vai vai draga, o sa-ti spun deacum domnu master in toate !Domnu master... Twisted Evil spunemi cum vrei ca nu meriti sa iti spun nicicum esti la nivel cu lexx Quote
wrm Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 hahahahahahaha, ce am mai ras. din 55 de cate ori o fost vazut topicu nu o postat nimeni, deci sincer nu mi se pare de ras . 1. un exemplu de packer stiu ca e upx , si stiam ca face un tool nedetectabil.. mai face si altele.. 2. poate tie iti merge, dar mie de pe aol 8 nu mi-a mers sa descarc de pe rs, chiar aolu imi spunea asta, " daca folositi aol s-ar putea sa nu mearga ' ceva in genu , evident, in engleza.. hahaha, ce perle ; ; )upx nu face un tool nedetectabil. cred ca toti antivirusii au upx unpacker.nu este de ras, este trist.-ca sa demonstrezi ca oamenii nu pot zbura trebuie sa demonstrezi ca fiecare om in parte nu poate zbura.-ca sa demonstrezi ca oamenii pot zbura, trebuie macar unul sa poata sa zboare.-ca sa spui ca nu merge download pe de rapidshare cu aol.... te prinzi tu.ar trebuii sa demonstrez la fiecare in parte ca nu merge, mda ! Incep testele vreau screenuri )vai vai draga, o sa-ti spun deacum domnu master in toate !Domnu master... Twisted Evil spunemi cum vrei ca nu meriti sa iti spun nicicum esti la nivel cu lexx yo`s la nivel cu rex baaaaa , nu cu flex sau lex cum lo chema.. tu nul stii pe rex, ii plac foarte mult copii ,,, flexstring, esti copil ? Quote
Guest Nemessis Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 In primul rand ai facut o afirmatie gresita si foarte acuzatoare la adresa unui program creeat de un team member ce poate a facut unele chestii pe care majoritatea le folositi fara sa stiti ca el este autorul. In al doilea rand este admin ceea ce inseamna si un statut ce nu ii permite sa faca "prostioare". In al doilea rand cine mai foloseste trojan remover? Cum poti sa te bazezi pe rezultatele unui program promovat prin spam si adware?In al treilea rand s-a discutat de nenumarate ori despre faptul ca aol este util pentru a scapa de limitarile de download ale rapidshare. Daca tu nu stii sa setezi aol este problema ta dar sa faci afirmatii nefondate deja devine penibil.Sa vedem acum cat de mult ai ajutat pana acum forumul RST: http://rstcenter.com/forum/search.php?search_author=wrmIn concluzie: ban Quote
GoodKat Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Prea multa atentie acordata unui copil. Quote
diual_layer Posted October 4, 2007 Report Posted October 4, 2007 wrm .. Nemesis are dreptate... si fara parere de rau.. uite o vorba inteleapta.. DE TACEAI FILOZOF RAMANEAI Quote