m1dst1k Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 Salut baieti, Vreau sa stiu daca atestatul din clasa a 12 a de la mate-info conteaza la ceva? Diploma de ajutor programator conteaza la ceva? Are rost sa ma omor cu acest atestat sau e mai bine sa-mi fac un portofoliu la care sa lucrez cu placere si unde sa dezvolt niste proiecte personale pentru a invata mai multe iar cu acel portofoliu sa ma prezint la o angajare ? Quote
Active Members MrGrj Posted February 8, 2014 Active Members Report Posted February 8, 2014 Portofoliu.Am si eu atestatu' luat cu 10 si nu mi-a zis nimeni: "mama,esti un guru al programarii, te vrem pe 4000 coco" Quote
m1dst1k Posted February 8, 2014 Author Report Posted February 8, 2014 Ar fi o prostie daca as refuza sa fac atestatul ? Quote
Active Members MrGrj Posted February 8, 2014 Active Members Report Posted February 8, 2014 Nu, dar ca o autoevaluare il poti da pentru a vedea ce stii ( asta daca mergi pe programare ).Otherwise, fa-ti frumos un portofoliu cu ceva aplicatii facute de tine, site-uri sau ce vrei tu, iar in momentul in care te duci la interviu crede-ma ca astea surclaseaza orice altceva. Quote
Robert1995 Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 Pe atestat iti poti face PFA. Quote
m1dst1k Posted February 8, 2014 Author Report Posted February 8, 2014 Nu, dar ca o autoevaluare il poti da pentru a vedea ce stii ( asta daca mergi pe programare ).Otherwise, fa-ti frumos un portofoliu cu ceva aplicatii facute de tine, site-uri sau ce vrei tu, iar in momentul in care te duci la interviu crede-ma ca astea surclaseaza orice altceva.Autoevaluare pe saracia, in ziua de azi toti iau 10 la atestat ca sa dea bine liceul. xD@ Robert, fara atestat vrei sa zici ca nu poate ? Quote
shaggi Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 O idee pentru atestatul tau: Algoritmi genetici Quote
m1dst1k Posted February 8, 2014 Author Report Posted February 8, 2014 Pentru atestat am de facut un e-shop Quote