Jump to content

Robert1995

Active Members
 • Posts

  927
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Robert1995 last won the day on December 29 2019

Robert1995 had the most liked content!

Reputation

188 Excellent

About Robert1995

 • Rank
  Registered user
  Newbie
 • Birthday 04/05/1995

Converted

 • Location
  console.log("art.js");
 • Interests
  Drinking , Movies , KFC , Coffee
 • Occupation
  JS Ninja

Recent Profile Visitors

2823 profile views
 1. 1. Wellcode.ro e perfect daca esti la un liceu de informatica, sau daca n-ai fost la un liceu de informatica si vrei sa ai bazele de programare, si devine inutil usor usor pe masura ce imbratranesti, ca stii programare sau nu. Eu personal cred ca e un dobitoc, asa ca nu o sa intru in detalii. 2. N-ai nevoie de diploma, ai nevoie de un profil de github, o diploma certifica ca "cineva" zice ca tu stii "ceva", acelas lucru il face mai bine un profil de github. Daca vrei sa te bazezi pe un certificat, pe PHP ai asta : https://www.zend.com/training/php restu sunt hartie igienica. 3. Invata business, sau domeniul in care vrei sa activezi ca programator, e mult mai folositor sa intelegi exact ce vrea "clientul", decat sa stii cum sa optimizezi ceva sa mearga cu cateva milisecunde mai repede.
 2. Iei frumos haine pe tine, si mergi la cea mai apropiata sectie de politie, le explici ce vrei sa faci, si iti spun ei daca e legal si poti sa mergi sa executi
 3. Am luat si eu 1000 cand a scris ( 1.25$ ), a fost la $5.47 all time high, a stat 6 zile intre 4$-5$ in ianuarie cand a inceput corectia, deci baiatu a avut dreptate.
 4. Eram sarcastic, poate de aici confuzia.
 5. Mai bine iei 17.000 de incompetenti si le dai salarii mici, decat sa iei 1,000 capabili cu salariu rentabil ( care deabia ii gasesti oricum ), stii vorba aia, "cantitate", "volum", "forta de munca" ( pardon, frecat menta )
 6. https://timeline.knightlab.com/#examples Sau https://storymap.knightlab.com/
 7. Am redus pretul de la 7,000 RON la 6,000. Daca e cineva interesat, PM.
 8. Pret : 6.000 RON ( Fara Mouse & Tastatura ) Localitate : Cluj-Napoca ( il vand oricui vine dupa el ) Defectiuni : - ( doar a stat pe birou ) Am iMac-ul din Ianuarie 2014. Specificatii : Storage : 1 TB Sata Procesor : 3,4 GHz Intel Core i5 Memorie : 16 GB 1600 MHz DDR3 ( 8 + 8, mai are 2 sloturi libere ) Graphics : NVIDIA GeForce GTX 775M 2048 MB About this Mac : http://d.pr/i/LM1ZN F.A.Q : 1. Merge CS:GO cu 300 de FPS-uri 2. Nu stiu daca merge Metin pe el. Pentru detalii : PM.
 9. Suna in fiecare zi pana prinzi un indian speriat.
 10. Sunt sigur ca e doar un FLAG, daca suni la PayPal si vorbesti frumos, prinzi un Indian, ii explici Personal Authorized Individual to work, si bagi acolo abureli, nu mai ai treaba, daca stai bine cu engleza, rezolvi in 5 minute apoi astepti 24 de ore si gata. Acum 3-4 ani am facut miscarea asta cu ei, de mi-o facut contu personal fara nici o limita, mai bine decat ala business :).
 11. Ce eroare primesti ? Eu am scos 2 ani de zile in ING, cont Visa personal si firma, n-am mai scos in ultimele luni din PayPal, dar nu inteleg de ce nu ar merge, de ce nu suni la ING ?
 12. Probabil ambele variante, sau cel putin la final de calcul ar merge asa ceva daca nu e implementat deja, sa vezi pe judete cine a fost preferat, lafel cum era chartul pentru alegerile din UK cu brexit.
 13. Pacat ca nu poti vedea candidatul votat, totusi este un pas inainte, sper ca in viitor sa vedem si cine a fost votat, tot live.
×
×
 • Create New...