gmail Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Am acces la cateva pc uri prin RAT si ca sa nu stea asa degeaba as dori sa le monetizez cumva, idei? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gio33 Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Daca au configuratii bune, mining. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kp112 Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Daca au configuratii bune, mining.ce idee geniala ai avut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bydyadm Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Daca au configuratii bune, mining.Si eu am acces la cateva pc-uri prin RAT si mi-a dat prin cap lucru asta doar ca nu gasesc nici un server sa faca asta inafara de PlasmaRAT... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebywarlord Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 @BydyadmDaca ai bani iti recomand plasmaRatEu l-am cumparat acum cateva zileDin 23 boti am reusit sa fac un hashrate de 200-250.Si asta doar prin CPU mining,Saptamana asta ownerul de la plasma v-a adauga si GPU mining ,si dupa "calculele" mele ,ar trebuii cel putin sa-mi dubleze hash-rate-ul.200 nu e cine stie ce dar am boti slabi,bagati din vnc-uri doar pentru teste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
walker Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 nu am mai minat de mult,dar m-am jucat si eu putin sa vad cum merge,daca nu se poate face cumva sa nu folosesasca cpu 100% ma gandesc ca o sa pierzi botiidaca ar folosi 50% din cpu ar fi ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmail Posted February 10, 2014 Author Report Share Posted February 10, 2014 As avea nevoie de RST Miner il are cineva sau e cu $$? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...