adyshake Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 Eu sunt Adrian (adyshake),Urmaresc forum-ul de vreo 2-3 ani (din umbra) , acum am prins curaj sa ies la suprafata.Nu am mai fost activ pe forum-uri, dar aici la RST imi place (am vazut ca sunt si persoane serioase).Cand vine vorba de calculatoare si tehnologii , ma simt mandru ca sunt Roman.Vreau sa invat cat mai multe din toate domeniile, momentan am ramas la partea WEB (PHP, SQL , CSS ,HTML)Pe viitor mi-ar place sa fac o extensie pentru chrome si un programel pentru windows.In prezent am cateva site-uri si caut colaborari, am si cateva idei de afaceri.In acesti ani m-am descurcat mereu de unul singur (cu greu),Dar acum am nevoie de ajutor si sa mai vorbesc si cu alte persoane din domeniu cu mai multa experienta.Sper sa gasesc ajutor aici.Totate cele bune ! Quote
Rubaka Posted February 17, 2014 Report Posted February 17, 2014 Bine ai venit, Adrian! Ce fel de colaborari cauti? Quote
adyshake Posted February 17, 2014 Author Report Posted February 17, 2014 Salut si multumesc, ti-am trimis un PM. Quote