gmail Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 Am fost scamat de 100 $ de unu Netscape din motiv precum ca as fi carder Da am 3 conturi de paypal facute pe numele parintilor mei si e problema mea Pentru alti icare vor sa faca exhange cu domnu mai bine nu o faceti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netscape Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 Stai jos, ai 2.imgur: the simple image sharerimgur: the simple image sharerVrei sa iti pun si buletinul, adresa de acasa si altele? Dupa ce ca nu ii dai din contul tau, ci din portofelul altora, mai si ma numesti scammer. Banii vor ajunge inapoi la cel de la care i-ai furat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmail Posted February 17, 2014 Author Report Share Posted February 17, 2014 (edited) bai omule prost banii si conturile sunt ai mei ar fi bine sa iintorci inapoi persoanei adica mieIar tu de ce te folosesti de nume false zici ca te cheama Ioana da ?Cine e carder ma tu sau eupoti pune ce vrei ma banii si conturile sunt ale mele bani facuti cinstit Edited February 17, 2014 by gmail Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netscape Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 In prima poza ai recunoscut ca ai card furat atasat la PayPal . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmail Posted February 17, 2014 Author Report Share Posted February 17, 2014 In prima poza ai recunoscut ca ai card furat atasat la PayPal .Nu e card furat ba , e card cumparat de la oameni care se folosesc de servicii bancare pentru a crea vcc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
em Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 Vorbiti prin mesaje private si rezolvati problema.@Netscape,Nu inteleg cum cacat ai fost de acord SA PRIMESTI niste bani despre care presupui ca sunt din surse dubioase, si cu toate astea nu vrei sa ii returnezi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netscape Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 @em: Am poza cu adresa paypal de unde au venit, eu am sa ii trimit omului de acolo, si cu asta basta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elohim Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 Netscape, mai bine explica-i omului ca il furi pentru ca e din Moldavia ))gmail probabil ( posibil sa ma insel ) in prostia lui, a vrut sa spuna ca a cumparat un VCC, dar posibil sa nu aiba habar ceea ce face, si din cauza asta a zis ca poate e furat. Cere-i sa iti dea mail de pe mail-urile respective, asteapta 48hDaca nu se intampla nimic, nu e nicio teapa la mijloc.Sau posibil sa fie talhar, with moldavians you never know. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmail Posted February 17, 2014 Author Report Share Posted February 17, 2014 Si foarte interesant paypalul nu ma lsa sa trimit banii iar el ma implorat si mi a aratat cum sa fac ca sa i pot trimite banii oricum Pai cn dracu e scammer si carder aici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmail Posted February 17, 2014 Author Report Share Posted February 17, 2014 Bai omule pot sa ti trimit mai in momentu asta direct de la s...a@mail.com Ti am arata ca la chior cum am intrat in contul de payoneer al meu si a lui taicamiu Cum ma sa mi faci una ca asta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netscape Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 @gmail: Eu am trimis banii la adresa de provenienta, @yahoo.fr , cu o nota specifica. De aici nu mai e treaba mea. Ti-am zis asta pentru ca am vazut site-ul openvcc.com deschis in Chrome-ul tau, impreuna cu alboraaq, TBN si altele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmail Posted February 17, 2014 Author Report Share Posted February 17, 2014 gmail, ai trei parinti? Cum vine asta: "am 3 conturi de pp pe numele parintilor" ?Vroiam sa zic 3 conturi pe numele familie mele unu al meu si 2 pe numele parintilor Poate vrei sa ti dau fb lu maicamea sa vb cu ea sa confirme ea sa ti arat ca vb cu ea zi de zi in skype si ca lucreaza peste hotare si ca numai eu stiu cum am facut banii aia ca unu sa mii futa in 3 minute Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmail Posted February 17, 2014 Author Report Share Posted February 17, 2014 @gmail: Eu am trimis banii la adresa de provenienta, @yahoo.fr , cu o nota specifica. De aici nu mai e treaba mea. Ti-am zis asta pentru ca am vazut site-ul openvcc.com deschis in Chrome-ul tau, impreuna cu alboraaq, TBN si altele.ba pune un prin ceva ca ai trimis banii si ce fel de yahoo.fr de unde ai luat tu asta ba o sa ti para rau ca te ai nascut pe lume bafta la amagit lumea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
em Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 @gmail.Situatia a fost rezolvata? Nu stiu ce naiba e atat de greu de explicat clar si concis intr-un singur post care e treaba cu asta. Vreau sa-mi explici clar ce v-ati pus de acord sa faceti si ce nu a mers bine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmail Posted February 17, 2014 Author Report Share Posted February 17, 2014 @gmail.Situatia a fost rezolvata? Nu stiu ce naiba e atat de greu de explicat clar si concis intr-un singur post care e treaba cu asta. Vreau sa-mi explici clar ce v-ati pus de acord sa faceti si ce nu a mers bine.Nu situatia nu a fost rezolvata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
monstertube Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 Nu situatia nu a fost rezolvataNu tu erai ala care face 5k pe luna ? .. draq plangi pentru 100$ .. mai si zici ca isi rupe mumata carca pt 100$ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
em Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 OK. Si nici nu va fi. Eu nu ma rog de voi ca sa imi explicati ce si cum. Vad ca amandoi evitati sa spuneti ce aveti de gand sa faceti si nu a mers. Closed definitiv. Orice alte remarci prin PM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
em Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 Salut,Caz inchis. Din pacate gmail a fost tepuit. Netscape a facut eforturi sa incerce sa minta pana in ultima clipa.Uite ce am putut gasi despre el.mail rst: netscape.dev@gmail.comip rst: 85.186.226.162mail paypal: htmmonweb@gmail.comnume de pe card: Oancea IulianaAcest mail al lui poate fi gasit si aici[1], cred ca e blogul lui. Poate fi un inceput de pista pentru cautari.[1] - Inscriere | bioworldbusinessOrice offtopic aici va fi sanctionat cu ban. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukas.luci19 Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 Salut,Caz inchis. Din pacate gmail a fost tepuit. Netscape a facut eforturi sa incerce sa minta pana in ultima clipa.Uite ce am putut gasi despre el.mail rst: netscape.dev@gmail.comip rst: 85.186.226.162mail paypal: htmmonweb@gmail.comnume de pe card: Oancea IulianaAcest mail al lui poate fi gasit si aici[1], cred ca e blogul lui. Poate fi un inceput de pista pentru cautari.[1] - Inscriere | bioworldbusinessOrice offtopic aici va fi sanctionat cu ban.EM ,netscape asta ,e acelasi tepar care "vindea" vouchere Ukash acu ceva vreme ....vad ca s`a intors obositulCred ca e aceiasi persoana : https://rstforums.com/forum/75580-vand-coduri-ukash-discount-50-a.rst Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmail Posted February 17, 2014 Author Report Share Posted February 17, 2014 EM ,netscape asta ,e acelasi tepar care "vindea" vouchere Ukash acu ceva vreme ....vad ca s`a intors obositulCred ca e aceiasi persoana : https://rstforums.com/forum/75580-vand-coduri-ukash-discount-50-a.rstSi cum nu sa gasit nimeni pina acum sa ii dea report Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukas.luci19 Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 Si cum nu sa gasit nimeni pina acum sa ii dea reportAsta din cauza ca tu ai fost prima lui teapa ! Fiti mai atenti pe viitor cu tranzactiile pe care le faceti ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...