FlaVirus Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 In viitorul apropiat intentionez sa imi iau un telefon de pe internet, insa am cateva intrebari avand in vedere ca e prima data cand fac acest lucru. Ofertele sunt destul de variate si ai de unde alege, insa, de ce este o diferenta de 50-100 ron intre un telefon care are cutie si unul fara ? Majoritatea vanzatorilor online dau telefoanele fara cutie, si acei cativa care dau telefonul cu tot cu , cutie au un pret majorat cu 50-100 ron. Garantia, cea originala de la producator, daca nu am factura sau ceva act la telefon, ma ajuta cu ceva ?Am gasit un s4, este negru insa accesoriile lui ( ambalate ) sunt albe, e normal? Telefonul este nou, costa 1550, bineinteles fara cutie. Quote
Gio33 Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 Ai mare grija la S4 replici, sunt aproape identice cu originalul din f multe pct de vedere, eu detin unul (luat din china) si la o prima vedere chiar si dupa ce umblii pe el (daca nu ai avut un s4 sa umblii calumea pe el) nu te prinzi. Posibil sa fie chiar o replica cel cu accesorii de alta culoare fiindca asa mai trimit chinezii... Just my 2 cents despre replici. Quote
Individual14xxx Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 Ai mei au esuat de 2 ori sa imi cumpere telefon odata cu un iphone 4 (fake) si craciunu asta cu un s3(fake) , Nu le-au cumparat cu cutie..On: Nu te sfatuiesc sa le cumperi fara acte, o fi mai scump dar macar sti ca nu ai dat bani degeaba Quote
CristianRoflmao Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 Daca au calificative pe okazi poti sa iei fara stres,sunt fara cutie ca sunt bulk-uri. Quote
FlaVirus Posted February 19, 2014 Author Report Posted February 19, 2014 Ma ajuta cu ceva daca am IMEI posibilului telefon ? Se poate afla daca telefonul e fake sau nu dupa IMEI ?Pe langa okazii, imi mai caut telefon si pe rubrica vanzari de pe computergames, au sistem de feedback si acolo. Quote
poq Posted February 19, 2014 Report Posted February 19, 2014 Da, cauta imei check pe google sau SNDeepInfo - All information on the phone's IMEI or serial number Quote
FlaVirus Posted February 19, 2014 Author Report Posted February 19, 2014 (edited) Stie cineva ceva de respectivul ? Are s4 la 1449 ron si ma bate gandul sa il iau.se poate inchide topicul, am comandat telefonul de mai sus Edited February 19, 2014 by FlaVirus Quote