proxyy Posted February 21, 2014 Report Posted February 21, 2014 salut! am nevoie de un program pentru a schimba un soft la o tableta prestigio..... am softul dar nu am programul pentru ai da flash imi poate zice cineva cu ce program l-as putea schimba ? e android multumesc anticipat! Quote
Oust Posted February 21, 2014 Report Posted February 21, 2014 Daca spuneai si numele complet al tabletei iti dadeam ceva mai concret, oricum, ai aici pentru MultiPad, [Tutorial] Prestigio Multipad 10.1 ROOT, CWM. - xda-developersCauta pe XDA-Developers si o sa gasesti tot ce ai nevoie. Quote
proxyy Posted February 27, 2014 Author Report Posted February 27, 2014 numele tabletei e prestigio multipad-PMP3470B ... oricum multumesc de ajutor! Quote
scanner Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 Apasa PowerON+VolumeUP sau PowerON+VolumeDown si intri in recovery menu, acolo gasesti firmware update. Quote
proxyy Posted March 4, 2014 Author Report Posted March 4, 2014 tableta e blocata cu cod de siguranta si nu ii stiu nici contu de e-mail .... de asta incerc sa-i schimb softu Quote