Jump to content

proxyy

Active Members
 • Posts

  71
 • Joined

 • Last visited

Reputation

10 Good

About proxyy

 • Rank
  Registered user
  Newbie
 • Birthday 07/14/1989

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Este doar codat pe reteaua orange
 2. Buna dimineata ! Am un nokia lumia 520 codat orange, se poate decoda pe baza de imei ? Sau in alt mod ? Fara a fi dus la gsm.
 3. Okay, multumesc !
 4. Am incercat si hard reset, dar dupa ce bag cartela tot imi cere master lock
 5. Am avut o cartela de vodafone in el, dupa am bagat cosmote si de atunci face asa , nu mai merge cu nici o cartela.
 6. buna seara! Am un telefon samsung si cand il pornesc cu o cartela in el imi cere master lock ..ce pot sa fac ?
 7. Pentru aplicatie lagfix iti trebuie root , ceea ce nu am ..oricum va multumesc !
 8. Salutare comunitate! De cateva zile tableta mea prestigio multipad 4 diamond 10.1 imi tot face probleme , a inceput sa aiba lag ( ceea ce pana acum nu avea) se blocheaza de nu mai pot scrie, se face neagra dintr-o data imaginea si revine dupa un anumit timp la imaginea ei originala eliminand-o pe cea setata de mine. Aveti ideea ce i-as putea face sa revina la normal ? MULTUMESC!
 9. (Vand) Counter-Strike Stuff's (Cheats, Games) Steam: Counter-Strike 1.6 , Counter-Strike: Global Offensive, Counter-Strike Source, hl2, Garry's Mod, Battlefield: Bad Company 2, toate la doar 5E. Cheats: (Private)Wallhack + auto bunnyhop ambele nedetectabile pe eac, vac, tot, nu le gasiti pe tot internetul doar eu si un programator de coduri le avem, cu instructiuni (Panic key, Print Screen cleaner etc.) Pret: 5E. (Private) Cheat special pentru jucatorii de kreedz, bunnyhop, nedetectabil cu urmatoarele: Auto bunnyhop, ground strafe hack, jumpbug hack. Pret: 5E.
 10. Si cum se face ? Pot sa fac eu asta acas?...sau trebuie sa ma duc la gsm?
 11. Buna seara! De curant mi-am cump?rat un iphone 4s si trebuie activat...adic? nu am semnal..ma poate ajuta cineva cu cineva cu o sugestie mai ieftina ? Fara gsm p.s nu e nou Multumesc!
 12. okay multumesc de ajutor
 13. l-ai incercat ? merge ? //edit : am putut muta doar messengeru
 14. buna seara ! Am un samsung galaxy s4 mini si mi s-a umplut memoria..am cumparat un card de 8Gb dar nu pot sa trec aplicatiile pe el. exista vreo solutie inafara de root ? multumesc !
×
×
 • Create New...