Bateria Posted February 24, 2014 Report Posted February 24, 2014 Salut, am un iPad 2, l-am gasit in tren, dar este blocat pe itunes.. ca sa il activez imi trebuie parola de la contu de itunes a tipului care l-a pierdut... ce as putea incerca sa pot sa il activez? Quote
devianc3 Posted February 24, 2014 Report Posted February 24, 2014 Fa o fapta buna si tine-l deschis ca sa il gaseasca. Quote
Freestyle. Posted February 24, 2014 Report Posted February 24, 2014 Daca l-ai gasit in tren nu stiu daca cel care la pierdut se va intoarce in tren sa il ia dar na tinel deschis poate totusi te cauta lumea:))Dai un restore poate merge sa il faci:) Quote
devianc3 Posted February 24, 2014 Report Posted February 24, 2014 Daca l-ai gasit in tren nu stiu daca cel care la pierdut se va intoarce in tren sa il ia dar na tinel deschis poate totusi te cauta lumea:))Dai un restore poate merge sa il faci:)Nu, poate sa il vada ca e deschis, si sa trimita un mesaj cu numarul lui de telefon in speranta ca va fi contactat. Quote
Spyder_Zzz Posted February 26, 2014 Report Posted February 26, 2014 Daca are iCloud-ul activ ( find my iPhone mai exact) nu ii poti face nimic. In schimb il poti inapoia si castiga recunostinta propietarului ! Quote