razvandragos29 Posted March 5, 2014 Report Posted March 5, 2014 Vreau sa stiu cum asi putea conecta eclipse la SSMS 2012 , am deja o baza de date si nu este una locala Quote
FreddieTux Posted March 5, 2014 Report Posted March 5, 2014 Nu cred ca vrei sa te conectezi la SSMS ci la server. Incearca pasii de aici: https://wiki.umn.edu/Main/UsingEclipseToConnectToMicrosoftSQLServer Quote
razvandragos29 Posted March 6, 2014 Author Report Posted March 6, 2014 (edited) Am sa incerc metoda ta , eu pe net am vazut ca se scrie un program pentru a te conectat la baza de date Edited March 6, 2014 by razvandragos29 Quote
razvandragos29 Posted March 6, 2014 Author Report Posted March 6, 2014 Deci am o baza de date unde am anumiti useri vreau sa fac un sistem de log in in functie de ce este userul in java de exemplu daca este admin se deschide o anumita fereastra daca este user alta fereastra Quote
FreddieTux Posted March 6, 2014 Report Posted March 6, 2014 Ok. Pana la urma inteleg ca vrei sa scrii in Java un program care sa se conecteze la SQL Server (faptul ca-l scrii folosind Eclipse, Netbeans sau orice altceva n-are importanta).Descarci driver-ul de aici ( Microsoft JDBC Driver for SQL Server ) si il adaugi in classpath, apoi scrii in cod Class.forName("com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLServerDriver"); ca sa-ti inregistreze driver-ul (forName returneaza un obiect de tip Class care, in cazul asta, nu te ajuta la nimic, doar ca are un efect secundar: iti incarca clasa in JVM si executa un bloc static din interiorul ei) si pe urma poti face ce vrei tu.Uite aici ce zic cei de la Microsoft: Using the JDBC Driver 1 Quote
razvandragos29 Posted March 6, 2014 Author Report Posted March 6, 2014 Da multumesc mult de ajutor am reusit ! Quote