tomyk Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 Scan:Virus Scan ResultDownload:Download SIMPLE CRYPTER.rar from Sendspace.com - send big files the easy wayPassword: Rar = Skipjack 12 ?KEY = {qƒxiHseƒquttt=> OCTAL CIPHER Quote
tyger10 Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 1:In 2 zile nu o sa mai funtioneze crypterul si o sa fie detectat de toti antivirusii!Nu mai puneti fratilor pe siteuri care scaneaza de virusi!Si va intrebati ca de ce nu mai merge pf..2:De unde stiu eu ca nu ai bindat keylogger in acel crypter? Quote
tomyk Posted March 11, 2014 Author Report Posted March 11, 2014 and 2.you have to trust me ...sau ruleaza-l in sandbox Quote
.Breacker Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 1:In 2 zile nu o sa mai funtioneze crypterul si o sa fie detectat de toti antivirusii!Nu mai puneti fratilor pe siteuri care scaneaza de virusi!Si va intrebati ca de ce nu mai merge pf..2:De unde stiu eu ca nu ai bindat keylogger in acel crypter?Cum pula mea s? fie bindat keylogger? @tomyk posteaz? CRYPTER-ere la fiecare 12 ore,uit?-te la posturile lui. Vii tu aici cu 5 posturi înregistrat de ieri ?i spui c? are keylogger în el,hai mai dute-n pula mea.ON: Inc? nu l-am decryptat ,dar încerc... Quote