SmarTeu Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 Salutare, am gasit aceasta eroare intr-un site si nu stiu ce inseamna, daca este cineva care ma poate ajuta sa-mi explice ce inseamna "adica am vazut ca este vorba despre (cookie)" aceasta eroare il rog sa ma ajute.Adica eu ma gandesc la dizlocare de pagina.. dar am cautat pe Google si nu am gasit nimic.. Eroarea.. Warning: Cookie names cannot contain any of the following '=,; \t\r\n\013\014' in /home/----/public_html/articol.php on line 3Multumesc Anticipat... Quote
em Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 Cand apare? Cand injectezi tu ceva?Ma gandesc ca acel site seteaza un cookie cu numele luat dintr-o variabila luata cu $_GETNu cred ca te ajuta la nimic. Quote
SmarTeu Posted March 11, 2014 Author Report Posted March 11, 2014 Da, apare cand incerc sa fac eroare SQL... cu (')... Quote
em Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 Pai. Ia instaleaza frumusel un cookie editor.Verifica ca atunci cand trimiti "gogu" in acel camp, ti se seteaza un cookie cu numele gogu. E corect? Quote
SmarTeu Posted March 11, 2014 Author Report Posted March 11, 2014 Defapt am gresit eu eroare mi-o da atunci cand tastez... (=)... si daca e iti dau link-ul in P.M.. Quote