andrewboy Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 http://www.speedyshare.com/696256796.htmlCu acest program puteti crea noi hashuri md5...Si ceva mai nou ce nu am vazut pe nicaieri ....Un decriptor MD5...Cum functioneaza??1.userul alege o baza de date(am pus una ca expemplu in arhiva)2.computerul ia fiecare cuvant si il cripteaza si verifica daca corespunde cu cel pus de user3. atunci se opreste si apare rezultatul..4.Aveti putina rabdare::>: K se va bloca putin...Nu e cn stie ce dar sper sa va placa.....Have FUn.... Quote
shamat Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 Programul merge bine, dar are un mic bug. Nu stiu daca ai observat ca indiferent ca a gasit sau nu hash-ul acolo jos scrie tot timpul "Ne pare rau dar hashul nu a fost gasit !.....". Si ceva mai nou ce nu am vazut pe nicaieri ....Un decriptor MD5...cum nu ai mai vazut ? Is o groaza. Cain ai incercat ?Oricum bravo pentru program si spor la munca in continuare. Quote
andrewboy Posted October 15, 2007 Author Report Posted October 15, 2007 scz nu am vazut....:D:D:P probabil k m`am grabit:D:D:D>:> defapt nu probabil ci sigur....da eu inainte foloseam Cain:D:D:>:>: Quote
vladiii Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 Banuiesc ca se blocheaza din cauza timpului mare de cautare/comparare a hashului. De fapt, nu se blocheaza, doar ca nu se mai updateaza GUI'ul programului, deoarece operatiile efectuate sunt asincronice.Ca sa nu se mai intample asta, foloseste fenomenul de "multi threading". In Delphi este foarte usor, iar in Visual Basic (care este un mare rahat la acest capitol) folosesti APIul CreateThread si operatorul AddressOf.In rest, bafta !!!Vlad. Quote
andrewboy Posted October 15, 2007 Author Report Posted October 15, 2007 am auzit k delphi e mai bun k vb la toate domeniile...cn e dispus sa`mi acorde un "inceput" ca sa zic asa..:DD: Quote
moubik Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 Banuiesc ca se blocheaza din cauza timpului mare de cautare/comparare a hashului. De fapt, nu se blocheaza, doar ca nu se mai updateaza GUI'ul programului, deoarece operatiile efectuate sunt asincronice.Ca sa nu se mai intample asta, foloseste fenomenul de "multi threading". In Delphi este foarte usor, iar in Visual Basic (care este un mare rahat la acest capitol) folosesti APIul CreateThread si operatorul AddressOf.In rest, bafta !!!Vlad.vladiii, operatiile nu sunt asincronice.tocmai ca asteapta sa se sincronizeze, si de aia desenarea gui-ului este oprita delphi am programat si eu threading, acum ceva ani si stiu ca nu am avut bataie mare de cap.nu mai e nevoie de inca un decriptor md5.sunt multe pe net si sunt foarte bine optimizate.ia fa un test te rog si afla care este viteza de creare a hash-urilor.ma intereseaza numar de hash-uri pe secunda.-md5crack mi se pare cel mai bun la acest capitol.-cel mai configurabil din punct de vedere al bruteforce-ului este Lcp pe windows sau johntheripper pe linux(greu de configurat totusi).-cain este in principiu cel mai usor de folosit.-plain-text.info este lider la capitolul md5 in momentul de fata, are sute de giga de rainbow tables si face si cracking distribuit. Quote
Guest Nemessis Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 moubik tu mi-ai furat stilul de postare sau mi se pare mie? )) Quote
zbeng Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 Criptata cu md5 dureaza brut aproximativ 14h la o viteza de 4Mh/s (Milioane hash-uri pe secunda) sa fie spartaDeci pentru a se calcula e nevoie sa se genereze 25^8 combinatii = 152.587.890.625 Quote
moubik Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 moubik tu mi-ai furat stilul de postare sau mi se pare mie? ))nu, asa postez eu. si te citez:Nice moubik. Gandim asemanator. Sper ca pe viitor sa se dezbata mai mult acest subiect.postul era la tutorialul de social engineering.si presupun ca spuneai sa se dezbata mai mult subiectul social engineering... zbeng, trebuie sa precizezi:calculele pe care le-ai facut tu sunt pentru generarea parolelor de 8 caractere numai alfabet litere mici, sau numai litere mari . Quote
vladiii Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Da moubik, ai dreptate. In capul meu a fost o confuzie de la inceput intre operatiile asincronice si cele sincronice. Multumesc.P.S. Andrewboy, tu stii algoritmul de generare a hashului, sau e copiat de pe internet ? (ma refer daca l-ai analizat, daca stii cum functioneaza, etc.). Quote
Nytro Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 andrew ... sper ca nai folosit codu pus de mine pe zero ... cu modulu ala si CalculateMD5 ... Quote
ToxicBlood Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 andrew ... sper ca nai folosit codu pus de mine pe zero ... cu modulu ala si CalculateMD5 ... asta credeam si eu Quote
Nytro Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 www.planetsourcecode.com ... dai un search la MD5 si gata ... md5 cracker made by nea gheorghe Quote
x.o Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 AndrewBoy dupa opinia mea , daca codul ar fi fost scris de tine si ai fi gandit inainte sa il compilezi ai fi realizat ca nimeni nu are ce sa faca cu crackerul tau si ca este nefolositor 99% [ vezi topicu` lu` sysgh0st ]Moubik a grait : -plain-text.info este lider la capitolul md5 in momentul de fata, are sute de giga de rainbow tables si face si cracking distribuitPS : Sper ca nu ai plagiat codul. [ Si daca nu ar fi plagiat nu as vedea de ce te ai straduii sa faci un md5 cracker cand sunt zeci de mii mai bune ... ] Quote
moubik Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 andrew, nu vreau sa fiu negativist, imi pare rau daca am parut asa. sunt foarte critic uneori e dragutz ca ai facut programul. totusi observi ca nu prea are utilitate a fost un good programming practice, nu ? citeste http://www.faqs.org/rfcs/rfc1321.html este documentul de baza pt criptarea md5.si incearca sa implementezi codul tau pe thread-uri.o sa-ti placa Quote
andrewboy Posted October 18, 2007 Author Report Posted October 18, 2007 deci in primul rand nu e acel cod calculateMD5 ...si in al doilea rand stiu ca exista ff multe ...eu pur si simplu l`am facut pentru interesul meu.... adica sa mai invat ceva nou,poate ca de obicei in ceva nou se ivesc si lucruri noi si doar asa poti invat... akuma fiecare face ce vrea.. Quote