kafka Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 Sal tuturor, astazi 17 oct. implinesc 15 ani...Tot ce imi doresc e sa am la fel de multa bafta, intelepciune si maturitate, pt a imi duce planurile la sf...Va doresc si eu cu aceasta ocazie tuturor dintre voi succes, si daca doriti postati in acest topic sugestii , pt. a imi face o parere cat mai reala despre mine, ce am gresit si ce trebuie sa indrept...,Si acum sa va zic cu ce sarbatorim.. ...Pt. baietii din MT cu Red Bulll...,pt ras, puscas, toxxic (vladii), si eminem...,iar pt. voi cei de pe rst, pt mobuik, zbeng, tw8...etc..cu, orice (pepsi, burn, shoot, red bull (asta imi place mie),race, si alte energizante.....bafta adminilor (Nemessis , kw3rln, etc) si tuturor celor care vor sa faca rst-ul mai bun...Zbeng , la multi ani si tie...tu in postul tau ai pus poze, dar eu nu pun...ca dupaia nu ne mai tinem de treaba Hackf Quote
moubik Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 la multi ani, ma!doamne, mai mult ne-ai urat noua Quote
kafka Posted October 17, 2007 Author Report Posted October 17, 2007 ...moubik pai asa se face......mai complicat e ca dau rudele mesaj...si tre sa le dau inapoi Quote
kw3rln Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 la multi ani bre ! toate cele bune Quote
GoodKat Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 La multi ani !Esti tanar, ai multe de invatat/experimentat, sa profiti de asta, in sensul bun al cuvantului ! Quote
tw8 Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 La multi ani, bafta, fericire si sa ai multe fete la ziua ta ! Quote
kafka Posted October 17, 2007 Author Report Posted October 17, 2007 ms tuturor de urari...acu sa va zic si cadou ce il primesc zilele astea:stick cu mp3... anu trecut am primtit un ceas casio Quote
Puscas_marin Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 la multi ani, sa ai parte de fete Quote
Renegade Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 La multi ani !Esti tanar ma,te doare-n **** Quote
kafka Posted October 17, 2007 Author Report Posted October 17, 2007 eh...nu e chiar asa...anu asta am capacitatea Quote
Ras Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 la multi ani ! :wink: tre sa dai de baut EDITcapacitatea este usoara daca ai de la cine sa copiezi din sala.eu am fost cu 3 olimpici in clasa ) Quote
Renegade Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 Si eu la varsta mea am dat capacitatea si sa sti ca nu e asa greu.Poate te sperie ideea ca e un examen important,dar daca sti si esti sigur pe tine ai sa treci cu bine.Bafta,chiar daca mai este pana atunci. Quote
kafka Posted October 17, 2007 Author Report Posted October 17, 2007 liceul la care sunt acum e printre 100 din tara la ecdl si etc....e si cls de kids buni in orasi...toata spuma...orasului...deci e clasa speciala pe a 4 a am dat examen ca sa intru aici...si acum iarasi ) Quote
tw8 Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 liceul la care sunt acum e printre 100 din tara la ecdlECDL e super simplu...l-am luat in clasa a 6-a .Si la noi la scoala s-a dat examen ca sa se intre .... oricum, chiar daca am intrat, m-am scarbit de cate magarii s-au facut la testele de limbi straine... Quote
nos Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 la multi ani cu sanatate,sa iti dea domnul tot ce doresti zile senine si fericire la multi ani sa traiesti Quote