poterasal Posted March 19, 2014 Report Posted March 19, 2014 Salutare !Am un script si primesc urmatoarea eroareFatal error: Call to undefined function GetHideModeIds() in /home/user/public_html/common.php on line 378Iar codul din common.php din linia 378 este urmatoarea :$mode_hide_ids = GetHideModeIds($config["site_mode"], $content_name);Cum as putea rezolva asta? Quote
sleed Posted March 19, 2014 Report Posted March 19, 2014 Este script nulled? Ca daca da .. cam nasol. Quote
poterasal Posted March 19, 2014 Author Report Posted March 19, 2014 Da. Am rezolvat toate erorile insa il primesc pe nepotu asta mic. La asta nu stiu ce as putea face. Quote
sleed Posted March 19, 2014 Report Posted March 19, 2014 Asa patesti cand ai scripturi nulled.Probabilitatea sa iti mearga calumea un script nulled [ adica e refacut putin dupa cel original, sa functioneze cu licenta etc.] este foarte foarte mic. Daca vrei sa iti faci un site cu script-uri nulled nu recomand, mai ales daca acestea sunt CMS-uri, sau scripturi PHP. O tema nulled, un plugin mai merge, dar cms nulled ----- . Quote
AMD Posted March 19, 2014 Report Posted March 19, 2014 Pune mai multe detalii.Cum se numeste scriptul?Unde se face includerea fisierului care contine functia respectiva? Quote
poterasal Posted March 19, 2014 Author Report Posted March 19, 2014 Bun am rezolvat si aceasta eroare.In schimb a ramas ultima :Parse error: syntax error, unexpected '$config' (T_VARIABLE) in /home/user/public_html/include/config.php on line 8Iar in config.php se afla linia urmatoare: $config["useoledb"] = 1; Quote
Kapatos Posted March 21, 2014 Report Posted March 21, 2014 Probabil lipseste punct si virgula de pe linia anterioara Quote