unknown.user Posted March 20, 2014 Report Share Posted March 20, 2014 Salutare,incerc sa fac tutorialul asta dar primesc la Qemu eroarea:Ma ajuta cineva va rog?Nu pot sa rezolv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusername Posted March 20, 2014 Report Share Posted March 20, 2014 Asta de aici este un floc?http://postimg.org/image/w91fpa9wnAi mult pron pe tel. asta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown.user Posted March 20, 2014 Author Report Share Posted March 20, 2014 Tu nu prea ai inteles ce am cerut eu, nu ? telefonul ala e din tutorial nu al meu doamne...Eu am incercat sa fac tutorialul ala, dar primeam o eroare la Qemu, insa nu mai am nevoie vad ca merge...am incercat de 10ori la rand si pana la urma n'am mai primit eroare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusername Posted March 20, 2014 Report Share Posted March 20, 2014 Tu nu prea ai inteles ce am cerut eu, nu ? telefonul ala e din tutorial nu al meu doamne...Eu am incercat sa fac tutorialul ala, dar primeam o eroare la Qemu, insa nu mai am nevoie vad ca merge...am incercat de 10ori la rand si pana la urma n'am mai primit eroare Pr00bl3m?!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown.user Posted March 20, 2014 Author Report Share Posted March 20, 2014 Ce prost esti ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ERR0R404 Posted March 20, 2014 Report Share Posted March 20, 2014 succes! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...