unknown.user Posted March 20, 2014 Report Posted March 20, 2014 Salutare,incerc sa fac tutorialul asta dar primesc la Qemu eroarea:Ma ajuta cineva va rog?Nu pot sa rezolv Quote
fusername Posted March 20, 2014 Report Posted March 20, 2014 Asta de aici este un floc?http://postimg.org/image/w91fpa9wnAi mult pron pe tel. asta? Quote
unknown.user Posted March 20, 2014 Author Report Posted March 20, 2014 Tu nu prea ai inteles ce am cerut eu, nu ? telefonul ala e din tutorial nu al meu doamne...Eu am incercat sa fac tutorialul ala, dar primeam o eroare la Qemu, insa nu mai am nevoie vad ca merge...am incercat de 10ori la rand si pana la urma n'am mai primit eroare Quote
fusername Posted March 20, 2014 Report Posted March 20, 2014 Tu nu prea ai inteles ce am cerut eu, nu ? telefonul ala e din tutorial nu al meu doamne...Eu am incercat sa fac tutorialul ala, dar primeam o eroare la Qemu, insa nu mai am nevoie vad ca merge...am incercat de 10ori la rand si pana la urma n'am mai primit eroare Pr00bl3m?!! Quote