Jump to content

fusername

Active Members
 • Posts

  461
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

fusername last won the day on March 26 2016

fusername had the most liked content!

About fusername

 • Birthday 09/12/1989

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

fusername's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

82

Reputation

 1. Ban permanent, domnule @alexeu, și va mulțumesc!
 2. Salut! De ceva timp, cineva, îmi editează postările fără niciun motiv. Astăzi mi-a fost editată și semnătura. Solicit restricționarea drepturilor moderatorului aa7670 (ori celui dovedit, sunt indicii că el a editat) la setările conturilor! În cazul în care nu este posibilă solutionarea cerută mai sus, solicit ștergerea totală și definitivă a continutului postat, care apartine userului @fusername, din baza de date și din backup-urile anterioare. Administratorii rstforums.com vor fi singurii responsabili pentru informațiile postate pe acest forum de către userul @fusername, trecute sau viitoare acestei sesizări, în cazul în care solicitările de mai sus nu vor fi soluționate întocmai și la timp, având în vedere ușurința modificării informațiilor care aparțin acestui forum (rstforums.com) de către sau cu ajutorul administratorilor forumului. @aelius, @Nytro Noroc!
 3. De acord cu tine, dar tu nu știi ce înseamnă să trăiești în țara super-civilizată care se numește România. Am primit cardul de sănătate gata activat și cu pinul blocat. Medicul spune așa: - Rezolv eu cu casa de asigurări într-o săptămână - două. Nu-i nicio problemă. La fel îmi imaginez "Title=Abacus Login", "Label1=Processing", "Label2=Remaining 17 days", "Icon=".
 4. Rămâi anchilozat după un accident la un meci de fotbal și nu te mai cunoaște telefonul din cauză că ai fața strâmbă și îți tremură mâinile de durere. În situația asta nu poți suna acasă ca să înștiințezi despre starea ta. Cineva din jurul tău te-ar putea ajuta, dar telefonul tău are gândire proprie, atâta cât are el, și nu-l cunoaște nici pe ăla. Și rămâne blocat. Pentru securitatea și intimitatea ta. Pricepi? Na belea! Tehnologie tragicomică.
 5. Zic faină și vin cu primul challenge pentru tine: 1. Scrie corect în limba română! Să ai o zi faină!
 6. Apache Guacamole is a clientless remote desktop gateway. It supports standard protocols like VNC, RDP, and SSH. We call it clientless because no plugins or client software are required. Thanks to HTML5, once Guacamole is installed on a server, all you need to access your desktops is a web browser. http://guacamole.incubator.apache.org/
 7. Pune-i un sdcard nou! Salvează repede datele de pe cardul actual!
 8. Omu' a zis că a instalat root. Nu vă mai uitați în globuri de cristal! @Alexey79 nu ai spus de care xperia ai tu. Vezi în tutorialul de mai jos cum se face "Hard Reset" pentru xperia z! Dacă nu funcționează pentru tine, revino aici cu o întrebare sau mai caută pe youtube "hard reset + 'modelul telefonului tău'"! Spor la treabă!
 9. Un forum defect pentru defecții dintr-o țară defectă. Nu-i grav. Se găsește mereu câte un workaround. Pentru ce s-ar repara?
 10. Nu mai vazusem si am uitat de acel thread cand spuneau aia ca ar fi virusat. Eu din cate stiu a fost testat destul de mult sa nu fie. Si recent l-am folosit intr-un environment de asta l-am postat. Iarasi te tai.. "capcane", etc. Nu e nici o conspiratie, doar o greseala so l-am sters. Happy?

  1. fusername

   fusername

   Dar parfumul... îl mai folosești?

 11. Dacă nu este ăsta, atunci scrie aici marcă, model sau pune un link. În noaptea asta pun peste telefon un magnet de la un hdd. Este un magnet foarte puternic.
 12. Un tub catodic magnetizat distorsionează culorile. Electronii eliberați de filamentul incandescent al tunului electronic sunt atrași de câmpul electric puternic, prin vid, către suprafața ecranului. Aceștia, trecând prin câmpul magnetic al bobinei de deflexie, sunt deviați, formând imaginea pe ecran. Un câmp magnetic nedorit ar devia electronii din tub, fapt care ar distorsiona imaginea. Un LCD folosește o matrice de tranzistori care aplica un câmp electric, reorientând niște cristale lichide prin intermediul unor electrozi transparenți. Cristalele lichide se află între două filtre polarizante, orientate la 90° unul față de altul (deci ecranul blochează lumina, devine opac). Acestea (cristalele lichide), au rolul de a reorienta lumina polarizată de către un filtru către celălalt filtru, în așa fel, încât lumina va răzbate prin cel de al II-lea filtru, în acest fel, ecranul devenind transparent. Unghiul de răsucire al cristalelor este direct proporțional cu potențialul electric dintre electrozii transparenți care cuprind lichidul ca într-un sanwich. Formarea imaginii pe un ecran LCD este influențată doar de către acel potențial electric aplicat pe acei electrozi transparenți care reglează intensitatea (opacitatea) fiecărui subpixel (R, G sau B). Cristalele lichide fiind nonmagnetice iar electronii circuland doar prin conductori (nu sunt eliberați în vid), ecranul LCD nu poate fi afectat de către câmpurile magnetice și nici magnetizat. Deci imaginea generată de un ecran LCD nu poate fi distorsionată de către un câmp magnetic. Spor la treabă!
 13. fusername

  ajutor

  Bă nene, tu ești nigerian full time! Se vede de la o poștă.
×
×
 • Create New...