Jump to content
Nemessis

Spioneaza WhatsApp folosind feature-ul de backup (iCloud)

Recommended Posts

Posted

Tutorialul este pentru cei care vor sa faca treaba asta de pe Windows. Exista si solutii mult mai usoare din cate stiu eu, dar nu am apucat sa testez ca sa confirm. Tutorialul are scopul de arata cum un feature poate deveni o metoda foarte eficienta de intruziune in viata privata a oamenilor. Este posibil ca tutorialul sa aiba unele mici hibe fiindca am facut testul "in the wild" si nu mai detin un iPhone ca sa observ toate detaliile.

Aveti nevoie de urmatoarele:

1. Acces fizic la device pentru cateva minute.

2. Userul si parola de iCloud atasate acelui device.

Daca are cont de iCloud atasat si deja ii stiti userul si parola ignorati punctul 3.

3. Daca nu are iCloud atasat adaugati un cont creeat de voi. Daca are cont de iCloud atasat la care nu ii puteti afla parola adaugati un cont care se aseamana foarte mult cu contul persoanei respective (ex: contul persoanei este sweetmadalina@icloud.com si voi schimbati contul cu sweeetmadalina@icloud.com).

How to:

- setati aplicatia WhatsApp sa salveze backup-ul in contul de iCloud atasat telefonului. WhatsApp Settings > Chat Settings > Chat Backup. Setati sa salveze backup o data la 24 de ore.

- va faceti un cont de developer pe contul atasat device-ului la adresa https://developer.apple.com/register/ (click pe Sign In).

- dupa ce ati facut contul intrati pe https://developer.icloud.com si logati-va cu contul de developer.

- click pe documents si intrati in folderul ce contine "whatsapp" > Accounts > nr. de telefon > backup.

- din backup dati click pe ChatStorage.sqlite si apoi download la fisier.

Pentru a citi conversatiile din fisier descarcati WhatsApp Xtract V2.2 de aici http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1488544&d=1353146474

Pentru help cu WhatsApp Xtract cititi ce scrie aici [TOOL] Whatsapp Xtract: Backup Messages Extractor / Database Analyzer / Chat-Backup - xda-developers

Asta nu e tot. O parte din conversatiile sterse raman in fisierul ChatStorage.sqlite. Am incercat mai multe tool-uri pentru recuperarea acelor conversatii dar nu am gasit nimic care sa si functioneze. Singura solutie pe care am gasit-o a fost sa deschid fisierul in Notepad++ si sa citesc de acolo bucatile de conversatie ramase. E mai mult decat nimic.

Vizualizarea imaginilor transferate prin WhatsApp:

- intrati in folderul ce contine "whatsapp" > Accounts > nr. de telefon > backup > Media.tar

- descarcati Media.tar si dezarhivati-l. Veti gasi toate imaginile transferate prin WhatsApp.

Pentru actualizarea in timp real a pozelor transferate prin WhatsApp folositi . In "My Computer" se va creea un folder in care veti putea vedea imaginile transferate aproape imediat dupa ce s-a efectuat transferul. Desigur ca este nevoie de userul si parola iCloud atasate deviceului.

Pentru cei care vor sa isi spioneze partenerii de viata (:))):

Daca vreti sa duceti asta la bun sfarsit cu randament maxim evitati sa va intalniti cu persoana vizata cateva zile ca sa nu se grabeasca sa stearga conversatiile. Voi stati acasa linistiti si extrageti conversatiile de la pc-ul vostru.

P.S. - daca cineva ar face un program pentru auto-download la backup pe baza de user/pass de iCloud ar avea succes cu el.

P.S. 2 - treaba asta este cam ilegala. O faceti pe barba voastra.

Posted

are cineva idee ... nu ma lasa sa ma loghez cu toate ca am facut contul de developer , iar in developer.icloud.com imi bag contul si parola si imi zice Apple Id is not a registered Apple developer.... cineva cu vreo idee ?

Posted (edited)

pauza.jpg

De aicea nu mai stiu ce sa fac ... pauza :|

Sa inteleg ca daca ai alt model de telefon merge/nu merge ?

Ca am vazut doar "pt apple" merge !

Edited by Htich
Posted
pauza.jpg

De aicea nu mai stiu ce sa fac ... pauza :|

Sa inteleg ca daca ai alt model de telefon merge/nu merge ?

Ca am vazut doar "pt apple" merge !

trebuie ca pe telefonul unde vrei sa intri sa ai icloud activat/setat

Posted

Buna.Ma poate ajuta si pe mine cineva?

La fel mi se intampla si mie,intru pe developer.icloud si imi spune ca nu sunt inregistrat.

Ajutatima cumva sau datimi alte sfaturi cum as putea sa recuperez tot fisieru whatts app din icloud,ca am nevoie mare de el.

Mai exista ceva programe care sa poate sa faca treaba asta de extragere a datelor din icloud?

Mersi,o zi buna

Posted
Daca am userul si parola de iCloud nu am nevoie de device si pot obtine mult mai multe decat logul de whatsapp (camera roll, sms-uri, imessages, etc.)

Cum reusesti asta?ajutama si pe mine.Mersi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...