Aerosol Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 Salutare RST , astazi va voi prezenta un tutorial destul de simplu !Pentru acest tutorial m-am inspirat de pe blogul lui TK ! la el pe blog am descoperit programul!Va voi invata cum sa va ascundeti fisierele de pe tableta de ex.Sunt sigur ca fiecare om doreste sa aiba intimitatea sa .. ( sa nu ii citeasca nimeni sms-urile , poate au poze, video ce le tin doar pentru ei , ati inteles ideea )Putem face aceste lucruri cu o singura aplicatie Hide IT , este o apicatie extrem de ingenioasa dupa parerea mea , bun dupa ce ati instalat aplicatia in meniu va aparea o pictograma numita Audio Manager , ea functioneaza ca un configurator de sunete . Partea interesanta abia acum urmeaza , daca vei tine apasat pe acea pictograma o anumita peroada de timp ( setata de voi) va aparea sa introduceti un PIN (Poza aici) pentru a accesa meniul "hide it "Aplicatia arata asa ( arata asa) . Bafta Quote
newbie23 Posted April 18, 2014 Report Posted April 18, 2014 In cazul in care trebuie sa ascund fisiere media , eu folosesc o metoda mai simpla:-caut fisierul intr-un explorer (ex ES file explorer)-ii sterg extensia cand redenumesc fisierulSi gata , nu mai apare in galerie sau muzica Quote