tromfil Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 Un site interesant ?i care v? trimite prin multe arii. Ca structur? / puzzle e ok, mai departe c?uta?i voi.Have fun!Free CompTIA A+ Network+ and Security+ study guides 1 Quote
Florin41 Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 Scuza-ma ca intervin si eu.Interesant site,nu stiam de el.M-am dus la varianta CompTIA SECURITY+,si am dat click pe Internet Security.Ma asteptam sa gasesc ceva si de PHP.Poate n-am cautat eu bine. Quote
em20346 Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 Professor Messer - YouTubecomptia+comptia networkcomptia linux Quote
scanner Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 (edited) IT este o sfera prea diversa dar totusi ca baza si un inceput ar trebui sa stii ce OS ai, daca corespunde cerintelor tale si nu taie din performanta statiei pe care stai, sa stii si sa monitorizezi toate procesele(taskurile) si connecxiunile create de ele pe sistem. Din asta se subintelege sa stii toate programele necesare tie si functionarii normale a sistemei si sa le rulezi doar pe alea care ai nevoie si nu gen toolbars,agenti draq stie de care si sa nu uiti niciodata ca logurile se pastreaza peste tot si de la orice... Sa poti seta biosul instala de la zero sistema si Backup sa ai facut. Edited April 4, 2014 by scanner Quote