Aditz6 Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 Am vazut pe site-ul oficial S-E, S500i si m-am indragostit imediat de el. Dupa ce am vazut ce poate m-am uitat si sa vad si cum se comporta si am inteles ca tastatura cam lasa de dorit. Acu va intreb pe voi care va mai pricepeti cat de cat (mai bine ca mine oricat) daca merita sa iau telu asta. Si daca-l are cineva sa posteze cateva poze facute cu el. Merci Quote
Wind_Storm Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 e de fitze telu.. l`a avut fratimiu ... e dragut Quote
kw3rln Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 eu am avut w580i care arata ca s500 numa ii walkman.. stiu ca at cand m-am hotarat am citit mult si nu mi-o placut s500 ca avea pb cu butoanele... multi au avut.. .. iti recomand sa te mai uiti pe alte forumurile despre el inainte sa ti-l achizitionezis500 are efectul de green .. misterios.. si w580 culorile is diferite si are walkman .>. ceva in plus..functia shake it.. Quote
katmai Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 Mai bine iti iei iPhone,trimite-mi un pm daca te intereseza,si decodat etc... :wink: e super iPhone-ul Quote
Aditz6 Posted October 26, 2007 Author Report Posted October 26, 2007 Nu ma intereseaza iphonul,merci oricum de oferta, e tare telefonul. Merci de opinii. Asa am inteles si eu ca are probleme cu butoanele. Quote