dariusmare Posted April 28, 2014 Report Posted April 28, 2014 (edited) Virus Scan(DC server - 0/20): Crypted.exe - Jotti's malware scanDownload: Download Percutible Crypter by Metal.rarPassword: 6z9CODqVvUvnvS0iwikhvzwVvUvnNy0iwj5g6z6DuzqhNC0iwjqmNC0iwjqiNi0iwikhvi0iwjqgNy0iwjqg6z6DvC0nxC0jwQ// RxBot,e46Rar: Siiiiiggy//LE: Nu imi afisa tot string'ul la pitbull Edited April 28, 2014 by dariusmare Quote
Arcom Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 Dau "Cifrar" si degeaba nu mil crypteaza deloc , care ar fi problema? Quote
dariusmare Posted April 30, 2014 Author Report Posted April 30, 2014 Dau "Cifrar" si degeaba nu mil crypteaza deloc , care ar fi problema?1. Cifrar inseamna cryptare, tu trebuie sa decriptezi2. RxBot,e46 Quote
Arcom Posted April 30, 2014 Report Posted April 30, 2014 @ dariusmare Nu intelegi ce vreau sa spun eu , am decriptat parola tot am intrat in program dau sa aleg exe-ul pentru cryptare apoi dau "Cifrar" ca asa scrie in program cred ca inseamna salvare si degeaba nu crypteaza exe-ul intelegi? Quote
dariusmare Posted May 1, 2014 Author Report Posted May 1, 2014 @ dariusmare Nu intelegi ce vreau sa spun eu , am decriptat parola tot am intrat in program dau sa aleg exe-ul pentru cryptare apoi dau "Cifrar" ca asa scrie in program cred ca inseamna salvare si degeaba nu crypteaza exe-ul intelegi?Apesi "cifrar" si iti salveaza fisierul criptat in folderul unde ai Percutible Crypter cu numele de "Crypted.exe".LE: Deci daca folosesti cripterul din arhiva, va trebui sa cauti in Temp, asa ca mai bine il dezarhivezi, asta desigur in cazul in care nu l-ai dezarhivat. Quote