wirtz Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 (edited) Salut,Nu prea aveam o pare buna despre firmele din Romania in legatura cu venitul.Recent m-am inscris pe bursadereclama.ro si abia azi mi-a dat prin cap sa intru sa implementez codurile din simplu motiv ca uitasem sa verific daca am fost aprobat . Dureaza ce-i drept uneori cateva zile dar daca ii apelati se rezolva rapid banuiesc; sunt destul de prompti si seriosi din cate am citit pe alte siteuri de specialitate.Pai sa va zic...Au aplicat pt mine doar 2 firme.. magic fm si ceva de la toyota pt programul rabla.. ca nu iti alegi tu ce sa pui acolo... iar daca nu aplica nimeni pt tine apare spatiu care redirectioneaza la ei pe site sau iti poti pune un cod 3rd party sa nu pierzi in caz ca ai relcma in alta parte (se introduce javascript la ei frumos / ofera aceasta posibilitate).Asa... am pus cod simplu la inceput de 300x250 in cadrul articolelor... iar la 3 clickuri (din romania) am obtinut 0,18 centi. 3 clickuri si 284 vizualizari......si BEX-ul din cate am citit pe arenaweb este f ok la ei.Eu zic ca se merita pt cei ce aveti site-uri in limba romana. Voi ce parere aveti? Sper sa fie de folos acest thread. Si acum un printscreen: Edited April 29, 2014 by wirtz Quote
sandabot Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 18 centi pentru 3 clickuri este mult prea putin chiar si pentru Romania .Nu-i nicio retea mai buna decat adsense . Quote
wirtz Posted April 29, 2014 Author Report Posted April 29, 2014 UPDATE: 6 clickuri la 1,300 vizuzalizari = 0,46 eur. @sandabot... stiu dar zic asa... ca retea in afara de adsense. Quote
PassaMan Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 UPDATE: 6 clickuri la 1,300 vizuzalizari = 0,46 eur. @sandabot... stiu dar zic asa... ca retea in afara de adsense.Taci ca-i bine, bravo. Quote