staticwater Posted May 2, 2014 Report Posted May 2, 2014 Nivel: AvansatMetoda: Ce vreti voi...De data asta fara RunPE, exe in exe, etc...dar va fi interesant(zic eu). CrackMe.exe download - 2shared Quote
sulea Posted May 2, 2014 Report Posted May 2, 2014 de data asta este zip in exe de fapt toata chestia se leaga de parola zipului in care e bitmapul corectmi-am batut capul cu hashurile alea de md5 in zadarin fine, o las moale Quote
staticwater Posted May 2, 2014 Author Report Posted May 2, 2014 de data asta este zip in exe de fapt toata chestia se leaga de parola zipului in care e bitmapul corectmi-am batut capul cu hashurile alea de md5 in zadarin fine, o las moaleCorect! Este un "crack me" care nu poate fi rezolvat. Ma rog...cine are chef sa faca un bruteforce la un zip cu o parola foarte lunga, n-are decat. Bravo Sulea! Si ca sa vedeti totusi rezultatul, incearcati parola : _22323Victor_!!!#43242342TestTest_JdgeIIIIafd Quote
Byte-ul Posted May 3, 2014 Report Posted May 3, 2014 Aceeasi chestie merge facuta si cu runpe. Cryptezi exe-ul, iar cand il rulezi, il decriptezi cu ce parola baga useru. Daca o baga pe aia buna, e rulat, daca nu, da eroare... Pui un catch la eroarea aia si zici ca parola nu e buna. Quote