TheCrewStyle Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 Vreau si eu putin ajutor va rog frumos.Imi puteti spune ce mod ati folosit pentru ?Multumesc mult! Ionut Quote
kw3rln Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 Vreau si eu putin ajutor va rog frumos.Imi puteti spune ce mod ati folosit pentru ?Multumesc mult! Ionute facut de mine [home made]nu e nush ce si e ff usor..inca e in constructie Quote
TheCrewStyle Posted November 1, 2007 Author Report Posted November 1, 2007 Vreau si eu putin ajutor va rog frumos.Imi puteti spune ce mod ati folosit pentru ?Multumesc mult! Ionute facut de mine [home made]nu e nush ce si e ff usor..inca e in constructieCand il finalizezi poti construi si un mic tutorial? Ma refer sa il publici pe phpbbhacks.com sau phpbb.com Sunt foarte multi care vor modul asta Quote
kw3rln Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 Vreau si eu putin ajutor va rog frumos.Imi puteti spune ce mod ati folosit pentru ?Multumesc mult! Ionute facut de mine [home made]nu e nush ce si e ff usor..inca e in constructieCand il finalizezi poti construi si un mic tutorial? Ma refer sa il publici pe phpbbhacks.com sau phpbb.com Sunt foarte multi care vor modul asta nu cred..dc? pt ca nu prea are legatura cu phpbb ! punctele se aduna din CMS-ul site-ului .. bug reports si restu ... .. experienta tot asa se calculeaza...cand il voi finaliza[asta cand e timp] voi pune si medalii ... Quote
Black Pitbull- Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 Cred ca acest topic trebuia pus la cereri .. si nu la offtopic ...... Quote
moubik Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 kw3rln, nu mai posta, acum esti leetMesaje: 1337 Quote
kw3rln Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 kw3rln, nu mai posta, acum esti leetMesaje: 1337si acum? Quote