Jump to content

Black Pitbull-

Active Members
  • Posts

    266
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Black Pitbull-

  1. are careva idee cum poti schimba tastele delete si insert sa poti pune altele ??? ceva ca P sau numpad1
  2. Cablul cand am instalat windowsul al aveam scos plus ca am instalat phptoshopul cu flash si toate driverele .... in rest nimic altceva si imi da dupa al saselea restart chestia asta ........ de fiecare data Chiar nu stiu ce sa fac sincer :shock:
  3. Azi 07.03.2008 am instalat windowsul si iam facut si backup De ceva vreme am problema asta si nu stiu cum sa scap .... cine ma poate ajuta sau macar sa imi explice de ce face asa ceva as fi recunoscator Rog frumos sa ma ajutati ca nu scap de problema cu toate ca am instalat mai multe windowsuri fiecare cu alte optiuni
  4. Sa ma intalnesc iar cu cei de la sud de la steaua si sa bem si apoi sa cautam nazisti sa ai capacim din nou ..... ce viata de caine Muriti nazistilor :twisted: :twisted: :twisted:
  5. Three Six Mafia - Weak Azz Bitch Featuring La Chat
  6. Dar oare u ai lasi cand le dai peste nas cu orice facbaetii Daca omu face ceva spui ca e prea prost postu sau ca e furat akuma omu ce sa mai zica daca te ei de ei Stiu ca u sti foarte mult dar nu lasi pe alti sa se afirme Unguri astai care ard in flacari :wink: Scz .... Bun Venit r00t :wink:
  7. Dar de ce nu se ascund toate rubricile ..... sa nu vada vizitatoru absolut nimic .... Daca e doritor de cunoastere si aude de RST atunci cu siguranta se va inregistra pe forum. Ne jucam .. ba e aici ba nu e aici ... sa vada doar useri acestui forum rubricile .... P.S ( Glumesc ca iar sar uni oameni cu gura pe mine )TOT ce se intanpla pe forum e vina lui ```Omu care arde in Flacari ``` Te simiti Zaraki Kenpachi ????
  8. Lool ... nu prea am intrat ca am avut o saptamana grea la munca ...... Asta e On Topic Bun Venit blackdark
  9. Sincer mai bine nu al vinde .... siasa fac cei de la yahoo o gramada de bani din publicitate .... si din muzica si filmele vandute pe net .... nu mai zic de cei care isi cunpara mail 100% securizat de la ei ( care al upgradeaza )
  10. Deci wow Myao mrc pt acest topic ... sincer iti multumesc :shock: Mi se pare super interesant acest topic facut de tine :shock: GG Spor in continuare
  11. Poate crezi u ca stau aici si o frec ..... stau aici si postez ca in alte parti ma cert cu lumea .... uitate mai bine la off topic si ai sa vezi si de ce am avertismentul :wink: \ Si asa am zis ca citesc nu postez nik .. dar in schinb pot spune celor veniti un calduros .. `BUN VENIT ` ca nu ma dor degetele .... Si asa vad ca si aici va mananca gura sa va luati de mine Va dati mari inportanti Inafara de nemesis , flama , moubik , ras , katmai si inca cativa toti va credeti vedete ...... plecati la mare sa cantati :evil:
  12. off topic prea mult cu un ratat Sunt ungur si pot sa scriu buftea ... buf tea .. si tot asa ... Si mai pot sa scriu si ca esti sysTematic terminat ... get a life man Poate ma trezesc cu alta avertizare din cauza ta Gura mare Bine ca esti tu destept .. mars la gradinita
  13. Altu cu figuri de buftea pe aici
  14. lool moubik Bun venit catal1n
×
×
  • Create New...