Jump to content

blackheart

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Interests
    Programming, Programming and Programming
  • Occupation
    Linux Network and Kernel Programming

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

blackheart's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Bv! Ati ajutat copii ignoranti sa dea o imagine proasta "hackuind" cu un virus facut de un program. Ce smecheri suntem. stim sa facem un virus. downloadam un program si facem un virus. Singurul fel in care poti sa inveti depsre un virus este sa il scrii. Si il scrii de la idea ca se copiaza singur in alte programe. dar nu-si copiaza codul sursa, isi copiaza executabiliul(binar) ca sa nu mai trebui sa fie compilat.
  2. Eu nu am comandat CD-urile cu Ubuntu. L-am luat de pe un mirror de-al lor. L-as comanda pentru un singur lucru. STICKERELE cu Ubuntu Linux sunt prea tari. Am un laptop negru si ar merge super tare lipit pe el...in loc de Designed for Microsoft care l-am sters in prima zi cand am luat laptop-ul. Si mie mi se pare aiurea sa comanzi aiurea CD-urile de la ei. E una din povestile cu Abuz De "Putere" si romanu' nu se simte bine daca nu "fura" el ceva de undeva. Eu ma bucur oricum nespus de mult pentru ca Linux evolueaza. Am mers pe o cursa transatlantica recent si m-am urcat mai devreme in avion. am vazut cand au bootat computerele pe bord si ce credeti ca rulau...Fedora Linux.
  3. De ce postati programe din astea? NU faceti decat sa inrautatiti situatia unor copii care nu vor sa invete...e vor sa "HACKERASCA" toata lumea si cred ca sunt jmecheri si 1337 daca faca asta cu un program postat de voi. Ar trebui sa invete sa-si faca singuri virusii. nu sa ii primeasca gata facuti. Parerea Mea.
  4. Salut RST. Am primit un link la site si mi-a placut asa ca m-am inregistrat.
×
×
  • Create New...