Jump to content

unix.vali

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

unix.vali's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. multi rupti pe aici ... Fratilor daca va duce capul din IT puteti face mii de euro (si legal pe deasupra)... si voi veniti cu porcusori, cu mass-uri si cu un stick de 1 gb premiu. Oricum comentariile mele sunt cred inutile. Asta tine de firea omului, "vulturii nu mananca muste" ... Ca sa te maturizezi ai nevoie sa iti impui scopuri mai mari si de ce nu, mai nobile.
  2. Salutare ! ... aveti cumva "academic resource kit" de la microsoft pe acasa ... ca as avea si eu nevoie mare de el. Multumesc
  3. Pentru ca sunt la inceput de drum pe acest domeniu, m-ati ajuta mult daca mi-ati da o recomandare despre: 1. unde gasesc un tool pentru reverse engineering si 2. niste articole unde pot intelege mai bine ce se intampla Va multumesc mult !
  4. 633mhz, 10gb, 64 ram (pe vremea lui redhat II ) ...
  5. unix.vali

    Cati ani ai?

    22 dar nu ma simt batran toate la timpul lor
  6. mm ... folositor ... dar oare bucata asta de cod o avea amprente in bazele de date ale antivirusilor ? nu am incercat niciodata remote assistence. se poate intra pe contul respectiv chiar daca mai este inca unul logat ca acelasi utilizator ?
  7. sunt de acord cu tine, dar cred ca nu e nimic de demonstrat ... cei care cu adevarat stiu "meserie" se descurca bine ... (si nu in ultimul rand au tot timpul pasiunea de a fi mereu in avangarda, in explorarea unor noi vulnerabilitati care necesita si inteligenta, pana la urma asta este miza). Si aici nu e vorba de volum de cunostinte, poti sa fi la inceput dar sa ai atitudinea corecta, sau sa fi inceput cu prorat in tinerete si sa ajungi la #rm -rf . Eu nu simt nevoia sa ma compar cu ceilalti si nu imi irosesc energia cu cei de la care nu am nimic de invatat.
  8. unix.vali

    un site..

    ): ÿÿÿ ?pun ?p ??-u ??p ÿÿÿ ??? ?s ?op ?-??
  9. l-am incercat in virtualbox si are probleme la initializare si cu Xorg. o sa il pun si direct pe hdd in weekend
  10. multumesc. ideea e in felul urmator... informatica asta are muulte laturi d`oh si cand te apuci de ceva ce nu stii cei mai grei pasi ,dupa parerea mea, sunt primii. pentru ca odata invatat basicul incepi sa intelegi tutorialele sa cauti forumurile, sa faci experimente ... dar pana nu ai primii pasi te uiti ca prostu si poate sa fie frustrant. Dar eu am perseverenta
  11. mersi de clarificare. acum inca una dupa parerea mea rfi inseamna remote file injection si lfi = local file injection ? si cu un shell scanezi dupa vulnerabilitati ? (scuze de intrebarile care simt ca-s cam stupide dar webhackingul este domeniu in care stiu foarte putine)
  12. avast + comodo firewall pro ... sau deepfreeze
  13. sper sa nu comit vreo penibilitate aici pe forum ... dar ce e mai sus sunt virusi (am descoperit gaura la macaroana )
  14. eu doream sa ma apuc de autoit ca auzisem niste recomandari bune. un argument ar fi ca nu are nevoie de librarii. ce "defecte" are ?
×
×
  • Create New...