Jump to content
wirtz

Vand publicitate/bannere pe siteuri cu trafic mare.

Recommended Posts

Posted

Sunt in criza de bani pt plata unor facturi asa ca ofer urmatoarele:

Detalii site 1: nationalisti.ro

Locul 4 (pe primul e ZOSO) -in crestere in T5 categoria Bloguri si 56 in General ( www.nationalisti.ro - Statistici Trafic Web Google Analytics, Evolutie afisari, unici, comparatii )

Statistici Alexa: nationalisti.ro Site Overview (in continua crestere)

Zi Record Vizitatori

Joi, 8.05.2014 8.106 vizitatori unici

Vechime site: inregistrat 2009

Postez pe el cca 10 art pe zi.

PR 3 (posibila crestere la urmatorul update) PageAuthority ok.

1. Oferta banner 300x250 50 euro/an sau 30 euro/6luni (va fi amplasat in dreapta sub "cele mai citite articole in ultimile zile".

2. Oferta link - 5 euro pe luna minim 3 luni.

3. Oferta advertoriale - 10 euro / articolul advert compus de tine si poate contine pana la 3 link-uri diferite. (va ramane mereu pe site-uri) BONUS: promovare pe facebook timp de 3 zile pe pagini de peste 4,000 persoane ( in crestere si ele cu cca 250/zi)

IMPORTANT: Comenzile facute pentru nationalisti.ro vor fi aplicate ca bonus si pe Site 2: Incorect.org (statistici incorect caruita i-am dat drumul de putin timp: are intre 230 si 940 unici pe zi) .. si acesta este in crestere.

*Se vand maxim 5 linkuri si maxim 5 bannere. Preturile nu sunt negociabile. Ma uitam la amaratii aia cu 16.000 unici pe zi care vand advertoriale si banere, unii cu 30 euro pe zi chiar... (vezi zoso)

Posted (edited)

ca afliliat? nu.. merge mai bine cu bursa de reclama si cu etarget. aveam adsense inainte pe nationalisti.ro dar din cauza unei postari cu o poza calificata "seminud" mi-a fost suspendat doar siteul acela, nu contul. am adsense pe incorect.org dar labagii nu se simt sa dea click si ei :)). acum na, asta este... am incercat bidvertiser .. e foarte prost... popads e bun dar nu contorizeaza bine... chiar daca bagi codul in header cum zic ei.. am comparat cu analitycs.. ori fura ei ori exista erori. ce-i drept faceam cu popurile 1 dolar pe zi minim.. dar trebuie sa-mi respect cititorii. nu-s nici chiar asa de distrus sa-mi bat joc de oameni.

am mai pus niste treburi pe microjoburi care le fac pe 50 lei si defapt le cumpar de pe fiver cu 5$...dar din pacate nu merge bine.

oricum eu am zis ca treburile sunt negociabile.. nu accept insa nise warez sau alte prostii. preturile scad la jumatate daca aveti siteuri cam pe aceeasi nisa ca a mea... cultura/educatie/stiri/istorie/analize/opinii/filme documentare legale/ chestii de genu... si sunt cu dofollow. o parte din bani vreau sa-i investesc in niste olimpici de la mine din oras caare sa faca articole unice pe 5 lei - 500 cuvinte... de regula pe istorie ca sa-mi creasca PR-ul... in rest pe incorect.org am inceput sa obtin interviuri exclusive cu niste rapperi.. am si pe nationalisti unu de la make tot exclusiv. am dat startu asta.. ca sa vina baietii si daca vor promovare ii costa in functie de cum vad persoana.. nu am un pret fix. doar nu`i cer 50 lei pe articol unuia care nu are de un pachet de tigari... na.. bla bla...

am ajuns in ultimu timp sa stau 16 ore din 24 in fata laptopului chiar si daca ies in oras ca trebuie sa ma ocup de social media, trafic, articole... e greu la inceput dar vorba multora.. rabdare...

hai ca te-am plictisit.. am scris asta cat am baut nesu si am fumat 2 tigari :))

Edited by wirtz