MostWanteD Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 vreau si eu ceva situri cu freze ...pt baieti... da nu dinalea turbo Quote
Wind_Storm Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 depinde si de gen... ce muzica asculti... mai multi factori. ca nu poti fi rocker si sa iti dai asa frumusel cu gel in loc sa iti faci creasta LE: http://kaorichan2.milten.lima-city.de/forum/chin_typ.jpg Quote
MostWanteD Posted November 6, 2007 Author Report Posted November 6, 2007 rock nu. nici house. mai mult hip-hop ... oricum freza nu ar trebui sa reflecte ce muzica asculti... vreau ceva... pt par scurt-mediu... fara culori... ....din video`u ala se vede ca e la moda sa faci poze cu suzeta pai cam atat au evoluat "eroii" din prim plan Quote
Ras Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 faza cu suseza e expirata www.hairstylesdesign.comwww.hairstyle.comhair-factory.comwww.thehairstyler.comde ce nu te duci la un stilist si ii spui tu cam ce gen ai vrea... si iti arata ala/aia vreun catalog... am sa mai revin cu cateva site-uri poate gasesc ceva interesant Quote
MostWanteD Posted November 6, 2007 Author Report Posted November 6, 2007 merci ras... ceva de genu: unisex-friseure.de stie careva ? Quote
Pastilatu' Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 cel mai tare e unisex-friseure.de ...iar faza cu de pe youtobe cu strutzi e chiar enervanta ... e facuta de rapperi cheliosi sau manelisti cu 2 kg de gel in cap ... care numai au pizde sau pizele lor atarna dupa astfel de baieti ...nu ai ce sa le ceri ... Quote
kelevra Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 Ala nu e the true emo style Aia par mai mult manelisti cu tricouri roz & stuff Poate gresesc da prin oras pe la mine copiii care arata asa sunt manelisti Si anyway daca tot se dau emo macar sa-si taie venele. Scapam de ei Quote
Wind_Storm Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 fiecare ofticat pe muzica altuia face fimulete si le pune pe youtube... eu de exemplu sunt houser si am vazut destule filme enervante Quote
Gonzalez Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 emo style is cool Trebuie sa te corectez. emo style is SO gay! De as prinde cativa pe strada i-as fugarii prin tot orasu!-Gonzalez Quote
x.o Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 emo style is cool Trebuie sa te corectez. emo style is SO tampit! De as prinde cativa pe strada i-as fugarii prin tot orasu!-Gonzalezdude fiecare cu parerea lui !..iar daca stau sa ma gandesc ce iti plac aia tunsi la 2 ca puscariasii si breton de 2 metrii ? sau aia cu freza cu tepi or cu chica ca toti retardatii ? Quote
MostWanteD Posted November 7, 2007 Author Report Posted November 7, 2007 deja e mult offtopic..ceva util ? Quote
Ras Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 nu gasesc poze cu tunsoarea aia de la francezi stiu ca ii spune teipap seipap sau seipap teipap nu mai stiu sigur... nu stiu cum se scrie corect intereseaza-te poate iti place ti-am zis de tunsoarea asta pt ca ai zis ca vrei tunsori pt par scurt-mediu.apropo... daca ii spui lu una la frizerie stie aia cum sa te faca Quote