Jump to content
MostWanteD

help.

Recommended Posts

Posted

rock nu. nici house. mai mult hip-hop ... oricum freza nu ar trebui sa reflecte ce muzica asculti... vreau ceva... pt par scurt-mediu... fara culori...

....din video`u ala se vede ca e la moda sa faci poze cu suzeta :)) pai cam atat au evoluat "eroii" din prim plan

Posted

cel mai tare e unisex-friseure.de ...iar faza cu de pe youtobe cu strutzi e chiar enervanta ... :) e facuta de rapperi cheliosi sau manelisti cu 2 kg de gel in cap ... care numai au pizde sau pizele lor atarna dupa astfel de baieti ...nu ai ce sa le ceri ...:)

Posted

Ala nu e the true emo style :) Aia par mai mult manelisti cu tricouri roz & stuff :) Poate gresesc da prin oras pe la mine copiii care arata asa sunt manelisti :)

Si anyway daca tot se dau emo macar sa-si taie venele. Scapam de ei :D

Posted
:))

emo style is cool :)

Trebuie sa te corectez. emo style is SO tampit! De as prinde cativa pe strada i-as fugarii prin tot orasu!

-Gonzalez

dude fiecare cu parerea lui !

..iar daca stau sa ma gandesc ce iti plac aia tunsi la 2 ca puscariasii si breton de 2 metrii ? sau aia cu freza cu tepi or cu chica ca toti retardatii ?

Posted

nu gasesc poze cu tunsoarea aia de la francezi :D

stiu ca ii spune teipap seipap sau seipap teipap nu mai stiu sigur... nu stiu cum se scrie corect :(

intereseaza-te poate iti place :P

ti-am zis de tunsoarea asta pt ca ai zis ca vrei tunsori pt par scurt-mediu.

apropo... daca ii spui lu una la frizerie stie aia cum sa te faca :P