m1dst1k Posted June 2, 2014 Report Posted June 2, 2014 Eu unu am nevoie de diferite informatii legate de materie si materiale la limba romana si informatica. Daca aveti orice sursa cu informatii utile va rog sa le postati , e posibil ca si altii sa aibe nevoie de ele. Exemplu: la informatica - probleme cu grafuri gen cate grafuri neorientate de genu x se pot forma iar la romana diferite comentarii dar bine dezvoltate. Multumesc anticipat ! (orice e bine venit) Quote
StrXt Posted June 2, 2014 Report Posted June 2, 2014 Zippyshare.com - E_informatica_intensiv_C.zipUite, la sii-uri ai grafuri. Quote
Whai_Nooa Posted June 2, 2014 Report Posted June 2, 2014 Variante ai aici - 2008/2009: siteAici ai raspunsurile de la grilele din 2008, sa te verifici: site nu stiu daca toate sunt corecte, adica sa te bazezi si pe ce stii tu. Quote
Ganav Posted June 2, 2014 Report Posted June 2, 2014 (edited) Cand participam la olimpiade stiu ca foloseam infoarena pentru pregatire:Pregatire online pentru bacalaureatul la informaticaPoti gasi variantele de informatica, precum si memoratoare aici:Pregatire C++ pentru Bacalaureat - Bacalaureat Informatica C++Poti arunca o privire si peste pagina liceului teoretic Grigore Moisil:Link-uri • Liceul "Grigore Moisil" Timi?oara Edited June 2, 2014 by Ganav Quote