Vlachs Posted June 16, 2014 Report Posted June 16, 2014 (edited) Daca va uitati la serialul Cosmos de pe National Geographic atunci stiti cine este Carl Sagan, cartea este grozava, nu are legatura cu tema forumului dar e una din cartile care te formeaza pentru a gandi "out of the box", un lucru absolut necesar in IT si subdomeniile aferente, pur si simplu iti dezvolta creativitatea.FAQ:1.Cat costa ? Doar 2 pachete de tigari si o ciunga.2.Merita sa cumpar cartea ?DAAAA3.De ce as cumpara-o ?Mai inveti cate ceva, te dai bine pe langa baietii din staff, e cartea preferata a lu Neme, o citeste in fiecare noapte inainte de culcare. In plus, cand stai cu baietii la o bere, mai spargi o samanta, mai spui o chestie cool, pari destept, iti faci gagica. Atat.Cumpara Cosmos Edited June 16, 2014 by Vlachs 2 Quote
fedorffixxzz Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 (edited) Vedeti si: https://en.wikipedia.org/wiki/Cosmos:_A_Spacetime_OdysseyIar povestea gazdei din spatele seriei este uimitoare. Povesteste intamplarea in episoade. Edited July 3, 2014 by fedorffixxzz Quote
malsploit Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 Am cumparat-o si am citit-o. Multumim de recomandare. Daca vrea cineva sa o citeasca si nu isi permite sa o cumpere, imi poate da un mesaj privat si i-o trimit prin posta gratuit. Dupa ce o cititi, puteti sa o dati mai departe. Quote