BLKoldSUN Posted June 19, 2014 Report Posted June 19, 2014 Asa cum spune titlul, nu mai dati closed thread la topicuri care mai merg discutate. Poate si eu am ceva de spus! Este a nu stiu cata oara cand inchideti anumite topicuri si nu imi pot da cu parerea. Sau poate ca parerile noastre nu prea conteaza? Quote
LLegoLLaS Posted June 19, 2014 Report Posted June 19, 2014 Poti trimite un PM unui admin/moderator atunci cand ai ceva de completat.Sunt oameni ok Quote
Nytro Posted June 19, 2014 Report Posted June 19, 2014 Ia da-ne niste link-uri catre topicuri unde aveai ceva de spus.Nu stiu de ce, dar am impresia ca nu e vorba de niste tutoriale sau de ceva educativ... Quote
BLKoldSUN Posted June 19, 2014 Author Report Posted June 19, 2014 @Nytro nu cred ca trebuie sa fie obligatoriu un tutorial sau doar ceva educativ. E de ajuns sa se numeasca TOPIC. Altfel, la ce as mai tine contul? Quote
malsploit Posted June 19, 2014 Report Posted June 19, 2014 (edited) Trimite-mi un mesaj privat cu threadurile care crezi tu ca au fost inchise abuziv. De obicei le inchidem pe cele in care incep sa se devieze de la subiect. Multora li se termina argumentele si incep sa se ia de morti, raniti sau o dau in off-topic. Daca au fost inchise abuziv, o sa le deschid chiar eu.Ar fi amuzant sa inchid threadul asta Edited June 19, 2014 by hate.me Quote
Bebe Posted June 19, 2014 Report Posted June 19, 2014 Asa cum spune titlul, nu mai dati closed thread la topicuri care mai merg discutate. Poate si eu am ceva de spus! Este a nu stiu cata oara cand inchideti anumite topicuri si nu imi pot da cu parerea. Sau poate ca parerile noastre nu prea conteaza? Si.. cine esti tu? Chiar e asa importanta parerea ta? Quote
malsploit Posted June 19, 2014 Report Posted June 19, 2014 Si.. cine esti tu? Chiar e asa importanta parerea ta?Deja imi vine sa inchid thread-ul... Quote
em Posted June 19, 2014 Report Posted June 19, 2014 Salutare,Evident c? p?rerea comunit??ii conteaz?.O s? încerc?m s? implement?m feedbackul primit. Quote
Nemessis Posted June 20, 2014 Report Posted June 20, 2014 S-a mai dat open la topicuri inchise. Cand nu este vorba de o tampenie de topic si ai ceva de completat poti contacta un membru al staffului pentru a il redeschide, de preferat un admin. Quote
Cartman. Posted June 20, 2014 Report Posted June 20, 2014 Asa cum spune titlul, nu mai dati closed thread la topicuri care mai merg discutate. Poate si eu am ceva de spus! Este a nu stiu cata oara cand inchideti anumite topicuri si nu imi pot da cu parerea. Sau poate ca parerile noastre nu prea conteaza?Nu cred ca topicurile bune sunt inchise , ce e inchis e considerat Shit Quote