phreak Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 S-ar putea sa se faca o optiune la postare gen : "thanks'" si la vizionarea posturilor sa se poata bifa " no thank's " astfel incat sa nu se mai vada posturile alea... ca si asa juma de forum e de genul : "wow prea tare multumesc " :roll: totusi asta ar insemna sa se simta cei care posteaza sa bifeze ... Quote
phreak Posted November 23, 2007 Author Report Posted November 23, 2007 Ar fi frumos...doar ca nu se ajunga la acele "replay" pentru a vedea un link...ca pe unele forumuri de hackingsincer eu n-am priceput ce ai vrut sa zici .... limba romana e de actualitate momentan :roll: Quote
loki Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 Ma omoara si pe mine "Multumesc!" "Vai ce tutorial bun!" " " " " cand ma trezesc cu toate categoriile cu posturi noi si majoritatea de la conpizdadari.Am vazut o faza pe un forum: restrictie minim 16 caractere/post. Sa munceasca omu sa scrie ceva acolo, nu doar sa fie de acord.Bine pentru cunoscatori sunt si raspunsuri gen " saisprezece litere" dar e situatie rara. Quote