hacktheworld Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 Salut, am auzit de unul care statea pe net si s-a trezit cu placa de baza arsa. Dupa ce a reusit sa-l repare a descoperit ca a fost un hacker. Cum poti arde placa de baza/hardul cuiva? mi se pare foarte tare Quote
alexandruth Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 Nu ai cum, ?i eu am vrut s? ard o plac? de baz? veche cu "un program", da' mi-am dat seama c?-i imposibil. Vorba lu' synkron, ai auzit prost. Sau vrei cumva s? profi?i de garan?ie? :> Quote
Cryo Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 Uite cum incepe generatia noua, vrea decat sa distruga. Quote
Cartman. Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 O intrebare mai stupida nici ca puteai pune , asta urasc eu la copii , toti care aveti programe gen Morcovaru v2.0 (hamviju, pentru lameri) sunteti haceri , nu aveti nimic in cap decat:Cum sa dau flood? , Cum sparg un site ? , Cum sparg o parola? si totul cu ajutorul unui program... Invatati un limbaj de programare asta ar fi util... Quote
hacktheworld Posted June 26, 2014 Author Report Posted June 26, 2014 O intrebare mai stupida nici ca puteai pune , asta urasc eu la copii , toti care aveti programe gen Morcovaru v2.0 (hamviju, pentru lameri) sunteti haceri , nu aveti nimic in cap decat:Cum sa dau flood? , Cum sparg un site ? , Cum sparg o parola? si totul cu ajutorul unui program... Invatati un limbaj de programare asta ar fi util...ti se pare tie ca am intrebat cum sa sparg un site? era o intrebare..ia-o mai usor de unde stii tu ca sunt copil? afirmi lucruri gresite frate Quote