Jump to content

Cryo

Active Members
  • Posts

    159
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Cryo

  1. @endemic pare a avea "acreditare" (la ce te referi mai specific?) Evaluare ARACIS | DEPARTAMENTUL DE ASIGURARE A CALIT??II ÎNV???MÂNTULUI SUPERIOR (DACIS) http://www.enqa.eu/
  2. Facultatea de Matematic? ?i Informatic? - Admitere A fost careva, stiti ceva despre cum este? Ma intereseaza Matematica informatica si Computer Science. Dar mai ales computer science.
  3. Voi stiti macar despre ce vorbiti? Hash function - Wikipedia, the free encyclopedia A hash function is any function that can be used to map digital data of arbitrary size to digital data of fixed size, with slight differences in input data producing very big differences in output data. Deci, cerintele sunt: 1) Marimea outputului trebuie sa fie fixa. 2) Schimbarile mici de date trebuie sa creeze o schimbare majora sau totala in hash. Avalanche effect - Wikipedia, the free encyclopedia Nereversibilitatea si rezistenta mare la coliziuni nu este necesara din punct de vedere teoretic, dar orice functie serioasa manifesta si aceste caracteristici. Alte materiale de citit: Security of cryptographic hash functions - Wikipedia, the free encyclopedia Collision resistance - Wikipedia, the free encyclopedia
  4. Orice teapa buna iti da impreisa ca nu ai nimic de peirdut... dar asta e deja penibila ... WAKE UP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111111111 Va asigura si un apartament ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  5. Tu ai platit pentru sistemul tau de operare?
  6. Mereu am impresia ca astia se pregatesc de razboi sau ceva ...
  7. Daca zobnet.go.ro nu este prezent acum nu inseamna ca domeniul nu este cumparat si ca centrul de comanda nu poate fi activat in viitor, sa speram ca avariile vor fi minime.
  8. OFF:Esti mandru de ceva aleatoriu ....... damn ... Cum era vorba aia? ... "The key to happiness in life, is lowering your expectations." ... ON: Sunt un "no-show" anu' asta ...
  9. Inca mai exista cryptere/etc, codul poate fi extins/obfuscat/modificat, si e proiectat si e capabil sa faca aceleasi lucruri ca si inainte, si nu e ca si cum nu sunt multi utilizatori cu AV incapabil... Si asta cu scopurile "educationale" e .... cum sa zic ... piper in ochi . Inca e cam "gri" situatia.
  10. Troianul asta nu era specializat pe frauda bancara? (banklogins/etc) ... sigur ai voie cu asa ceva pe-aici?
  11. Uite cum incepe generatia noua, vrea decat sa distruga.
  12. Clar nu ai muncit tu banii aia ... Iar in cazut improbabil in care i-ai muncit tu, daca tu asa percepi valoarea banului, esti un prost. Plain and simple .
  13. Dupa (ne)logica asta oricine vede offtopic nu poate sa comenteze pentru ca implicit face offtopic. Way to go, Einstein.
  14. "aia de mai sus" din cauza carora "se fura" si "e coruptie" Daca tot iubesti modul impersonal atat, poti sa-mi denumesti un hot/corupt de-asta "de mai sus". Tu ai prins boala romanului nostalgic, cu aferentele complexe de inferioritate. In cazul de fata i-au prins, sunt dovezi, CE AI DE COMENTAT???????? CE LEGATURA ARE STATUL CU THREADUL ASTA????????
  15. Intelegem cu totii asta, dar sunt 2 posibilitati: 1) facem laba si ne prefacem ca problema necro-posturilor nu exista (punctul tau de vedere) 2) se implementeaza ceva automatizat (adminii oricum cred ca s-au plictisit sa se tot ocupe de newbies) EDIT: Cred ca putem sa adaugam si ceva terminologie pentru ideologiile de la alegerile de genul: Varianta 1: Utilizatori conservatori (e bun asa cum este) Varianta 2: Utilizatori reactionari (trebuie schimbat ceva)
×
×
  • Create New...