scaunmare Posted July 4, 2014 Report Posted July 4, 2014 (edited) Yes! Grow taller naturally after 20 just by listening to binaural beats or music -No exercise neededce parere aveti despre asta? in romana nu prea am gasit informatii, gasesc multe in spaniola si in engleza....teoretic dupa cate am citit eu ar functiona, ma gandeam sa incerc si eu ca nu pierd nimic....astept parerile voastre...am 170cm si 18 ani macar 175cm vreau sa am....nu vreau sa mi se spuna sa practic sport sau altele ca nu functioneaza, vreau doar pareri strict despre subiectul din articol "crestere ascultand sunete binaurale" Edited July 4, 2014 by scaunmare Quote
iHouse Posted July 4, 2014 Report Posted July 4, 2014 Mananca ceapa ca sa fii destept si fumeaza frunze de stejar ca sa ai pula mare, normal ca vei creste in inaltime cu sunete 'binaurale'. Stai intins la bara, nu fi prost. Quote
scaunmare Posted July 4, 2014 Author Report Posted July 4, 2014 Mananca ceapa ca sa fii destept si fumeaza frunze de stejar ca sa ai pula marenu inteleg ce rost are chestia asta cu ce intrebam eu.normal ca vei creste in inaltime cu sunete 'binaurale'. Stai intins la bara, nu fi prost.cu asta nu stiu daca esti sarcastic sau vorbesti serios Quote