Frenklin Posted July 4, 2014 Report Posted July 4, 2014 as vrea un aim pe corp care sa nu sara tinta sa nu se vada in demo sa nu isi dee admini seama ca eu am aim Quote
flatron07 Posted July 4, 2014 Report Posted July 4, 2014 Asta e bun Download Silent Aim.rar - FisierulMeu.ro tinta nu se duce pe cap poti sa o ti ori unde gloantele se duc spre el. dar sa ti tinta pe el cand tragi ca sa nu isi dea seama. Quote
tur334vl Posted July 4, 2014 Report Posted July 4, 2014 Mda nu prea vad ca baiatul care a facut cererea a si citit regulamentul astept sa intre un moderator si sa il trimita unde ii e locul Quote
Sadiq Posted July 5, 2014 Report Posted July 5, 2014 Pe ce servere joci? Iti fac eu un aim asa cum vrei tu, configurat ca la carte! Quote
Frenklin Posted July 6, 2014 Author Report Posted July 6, 2014 eu joc pe romania.ruls.ro app ma ajuti ?? daca se poate sa nu sara tinta si treburi din astea sa ramana tinta pe loc si doar gloantele sa se duca in om iar cand sunt mai mluti sa nu se miste dupa ei ....cand se uita un adm pe mn Quote
.Breacker Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 Tu vrei multe copile da' nu gânde?ti + nu ai citit regulamentul.Unde e tex a.k.a ciorditorul de roate s?-?i de-a ban . Quote
-Immortal- Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 Uite aicea un AIM, ai grija cum il folosesti : http://goo.gl/u76mbz Quote