katmai Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Un link de download daca sar putea ,daca ar fii rapidshare ar fii si mai cool.Mersi mult Quote
virusz Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 AhEaD, pui niste linkuri de download,te rog... sau e numai demo? Quote
spiderx Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 din cate am vazut aceste template`uri sunt facute de el ..[sau cel putin asa pare]nu sunt ptr download....a vrut sa se laude(sa sa astepte critici) Quote
AhEaD Posted February 23, 2008 Author Report Posted February 23, 2008 da, sunt facute de mine, am uitat sa mai verific postu le fac html si le pun aici Quote
darkyndy Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 Feedback:Butoanele alea de sus (Home/Work ....) sunt prea batatoare la ochi, iar acel verde deschis combinat cu alb nu este o solutie prea buna.Feedback:Butoanele de sus (Home/Downloads...) nu sunt prea dragute, adica textul din interiorul lor ar arata mai bine daca ar fi centrat in interiorul butonului si cu macar 5-10px mai sus (o centrare pe verticala).La al 3-lea nu am ce comenta PS: Oricum si asa cum sunt puse, oricine poate sa ia acest design ... nu e deloc greu de copiat , odata ce ai layout-ul in fata, nu iti ia mai mult de 2 ore sa faci unul 90% identic. Quote
AhEaD Posted February 23, 2008 Author Report Posted February 23, 2008 alea au fost printre primele, mai mult faceam teste uite inca unu care o fie in flash, asta cand o sa am timp sa il facsi asta tot in flash vreau sa il fac: Quote