razvycule Posted July 26, 2014 Report Posted July 26, 2014 Am nevoie de cateva Theme pentru a creea un site de prezentare a unui magazin de haine daca ma poate ajuta cineva ii raman dator. Quote
Active Members SynTAX Posted July 26, 2014 Active Members Report Posted July 26, 2014 375 375+ Free Responsive WordPress Themes | Designrazzi Quote
Nest Posted July 26, 2014 Report Posted July 26, 2014 Go with WooThemes. Le gasesti si nulled daca nu vrei sa platesti, au si plugin de eCommerce. 1 Quote
gogusan Posted July 26, 2014 Report Posted July 26, 2014 Go with WooThemes. Le gasesti si nulled daca nu vrei sa platesti, au si plugin de eCommerce.pt 45$ eu zic ca merita sa-ti cumperi o tema.gandestete cat timp a pierdut programatorul respectiv ca sa faca tema? ti-ar conveni sa patesti la fel?nu mi se pare Ok sa incurajati lumea sa foloseasca vers."nulled" decat sa le cumpere, mai ales ca nu costa o avere si mai ales ca daca voi folositi tema pentru un client e clar ca luati de la el cel putin dublul costului temei respective.romanul din ziua de azi numai dupa MOCA MOCA MOCA...TZEAPA TZEAPA TZEAPA...Sa ne imbogatim peste noapte...si lista continuaaaaaaAm nevoie de cateva Theme pentru a creea un site de prezentare a unui magazin de haine daca ma poate ajuta cineva ii raman dator.themeforest.net 45$ (faci magazin de haine, inseamna ca vei vinde=iti permiti sa dai 45$ pe site) Quote
Nest Posted July 26, 2014 Report Posted July 26, 2014 pt 45$ eu zic ca merita sa-ti cumperi o tema.gandestete cat timp a pierdut programatorul respectiv ca sa faca tema? ti-ar conveni sa patesti la fel?nu mi se pare Ok sa incurajati lumea sa foloseasca vers."nulled" decat sa le cumpere, mai ales ca nu costa o avere si mai ales ca daca voi folositi tema pentru un client e clar ca luati de la el cel putin dublul costului temei respective.romanul din ziua de azi numai dupa MOCA MOCA MOCA...TZEAPA TZEAPA TZEAPA...Sa ne imbogatim peste noapte...si lista continuaaaaaathemeforest.net 45$ (faci magazin de haine, inseamna ca vei vinde=iti permiti sa dai 45$ pe site)Pai, oricum tot acolo se ajunge. Din postul lui initial reiese ca vrea ceva gratuit, deci, oricum le-ar fi gasit. Informatia e publica si raspandita destul incat nu are rost sa incerci sa o combati. Am avut si eu logouri si altele care au ajuns publice pe net dupa ce le-am vandut, si stiu senzatia.Poate, totusi, daca face asa si dupa ceva timp scoate bani din afacere, o sa o cumpere, realizand singur ca nu se compara versiunea nulled cu cea oficiala. Mai ales dupa ce o sa ii fie introdus un backdoor in site de "binevoitorul" care a uploadat acea versiune. Quote