TheOne Posted July 28, 2014 Report Posted July 28, 2014 Shadow Defender – Protectie completa impotriva amenintarilor informatice folosind un mediu virtual (licenta GRATUITA)Shadow Defender reprezint? o solu?ie de securitate u?or de folosit (pentru sistemele de operare Windows) care protejeaz? mediul real al computerului/laptopului dvs. împotriva activit??ilor mali?oase ?i a schimb?rilor nedorite. Shadow Defender poate rula sistemul dvs. într-un mediu virtual numit ‘Shadow Mode’. ‘Shadow Mode’ redirec?ioneaz? fiecare schimbare operat? în sistem c?tre sistemul virtual, f?r? nici o schimbare pentru sistemul de operare real.Dac? întâlni?i activit??i mali?ioase sau/?i schimb?ri nedorite, trebuie doar s? rebuta?i sistemul pentru a-l restaura la starea sa original?, ca ?i cum nimic nu s-ar fi întâmplat.Acum puteti avea gratuit acest program minunat gratie unei promotii speciale:Shadow Defender (100% Discount)Oferta valida inca 2 zile din momentul postarii !-> Sursa. Quote
TheOne Posted July 28, 2014 Author Report Posted July 28, 2014 Este bun de ceva ?Ma gandesc ca da, din ce scrie.. Mai ales ca acum e gratis.. Chiar nu stiu, n-am folosit niciodata asa ceva. Incearca, vezi cum se misca, cred ca suge putine resurse. Quote
io.kent Posted July 28, 2014 Report Posted July 28, 2014 Nu se poate numi protectie completa, vorbesc prosti, caci prostia in ziua de azi se vinde!Nimeni nu poate garanta protectie completa! Quote