G3nTleMan Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 Salut,Cumpar Treasure key Ofer 1 euro paypalCumpar 20-30-40-50 keyrog seriozitate. Doar cei care au rep pe steam. Quote
youjnhuhn2 Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 Daca imi dai un motiv destul de bun incat sa nu le dau pe steam market cu 1.60euro iti dau 50 de keys )))Steam Community Market :: Listings for Treasure Key Quote
G3nTleMan Posted August 4, 2014 Author Report Posted August 4, 2014 Daca imi dai un motiv destul de bun incat sa nu le dau pe steam market cu 1.60euro iti dau 50 de keys )))Steam Community Market :: Listings for Treasure KeyMama cat de destept esti . BUBUIIn primul rand tu nu le dai niciodata cu 1.60. Acum le dai cu 1.30.Nu.ti explic de ce ca esti prostIn al doilea rand banii din steam nu.i poti scoateSi in al treilea rand esti idiot ca te bagi ca musca in cacat.Si ca sa.mi dai tu mie acum 50 key iti vinzi toate organele +report Quote
alexandruth Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 Mama cat de destept esti . BUBUIIn primul rand tu nu le dai niciodata cu 1.60. Acum le dai cu 1.30.Nu.ti explic de ce ca esti prostIn al doilea rand banii din steam nu.i poti scoateSi in al treilea rand esti idiot ca te bagi ca musca in cacat.Si ca sa.mi dai tu mie acum 50 key iti vinzi toate organele +reportAi cumva probleme cu nervii? Quote
G3nTleMan Posted August 4, 2014 Author Report Posted August 4, 2014 Ai cumva probleme cu nervii?Da am. Nu suport prostii care se baga aiurea in seama. Si cred ca si tu primesti un report pt off topic.Sper ca te-am linistit Quote
alexandruth Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 (edited) Da am. Nu suport prostii care se baga aiurea in seama. Si cred ca si tu primesti un report pt off topic.Sper ca te-am linistitTe compor?i de parc? tu ai fi miezul. Las?-l în pace ?i nu te mai criza atâta, dimpotriv?, dac? îl consideri prost, nu te coborî la nivelul lui. D?-mi report, abia a?tept. Cu atitudinea asta nu rezolvi nimic.PS: mai am nevoie de un cartona? ca s? iau ban, sper c? aste te mul?ume?te.Edit: ?i tu ai merita un report la cum vorbe?ti cu al?ii. Edited August 4, 2014 by alexandruth Quote
MatriX Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 offtopic : key-urile se vand cu 1.5 $ si se cumpara cu 1.4 $success Quote
awnly3jhc2g Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 (edited) Eu sunt de acord cu trade-ul daca esti din Iasi, ne putem intalni fata in fata si iti pot da 50 de key fara probleme.Pretul este de 1,1e per key sau 1e daca cumperi 50. Edited August 4, 2014 by awnly3jhc2g Quote
G3nTleMan Posted August 4, 2014 Author Report Posted August 4, 2014 Eu sunt de acord cu trade-ul daca esti din Iasi, ne putem intalni fata in fata si iti pot da 50 de key fara probleme.Pretul este de 1,1e per key sau 1e daca cumperi 50.lasa-mi id-ul tau de steam prin pm Quote