Guest Nemessis Posted December 15, 2007 Report Posted December 15, 2007 Eu cred ca datorita fulminantului limbaj de mirc.Cookie: http://msg.edit.yahoo.com/config/reset_cookies?.y=Y=v=1%26n=cmet7afpeiork%26l=3801eb8a0_a8ii/o%26p=f2pvvrob13000c00%26jb=23|25|%26iz=0300%26r=cq%26lg=en-US%26intl=us%26np=1&.t=T=z=mKqYHBmeRdHBybKeO7tBS.VNDUwBjU2TjA2TzdPMzA-%26a=QAE%26sk=DAAYivsrUkwrTC%26ks=EAA2TkgOnrFuRWtsDqVGp0SfA--~A%26d=c2wBTXpJM0FUSXhPVGN4T0RBNE5EYy0BYQFRQUUBdGlwAVc1WG02QwF6egFtS3FZSEJBN0U-&.done=http%3a//mail.yahoo.comExemplu:ate: Sun, 1 Oct 2006 09:51:53 -0700 (PDT)From: "sandulescu mihaela" <diabolika_kiss@yahoo.com> Add to Address Book Add Mobile AlertSubject: mare javra ejti...To: [email]mihaipop1982@yahoo.com[/email] e greu mha sa rasp l un tel nuh??fff greu!!dak erai qpr puteai makr sa`mi rasp ji sa`mi ziki ji tintzelegeam...da` nu sa imi dai ton d oqpat:(...poatevroiam ji yo sa vb ceva q u..vad k nu my putem sa avemniki makr o rel d amikitzie...k nu my pot sa m bazez pu knd am vre`o problema:(.......da` kiar t rog sa nuuitzi k o sa ai mereu un lok in inima mea..ji nu ammotive sa t mint ..kiar nu am..poate intr`o zi o savrei sa n int ji noi sa my vb...t sarut dulke gura:*Date: Mon, 2 Oct 2006 07:04:21 -0700 (PDT)From: "sandulescu mihaela" <diabolika_kiss@yahoo.com> Add to Address Book Add Mobile AlertSubject: citejte`l t rogTo: [email]mihaipop1982@yahoo.com[/email] gura sincer imi pare foarte rau k m`am desp d u..nikinu jtii kt regret..aq imi dau seama c am pierdut..qgeky nu my e l fel k inainte...nu tzin l el...inmesaju` kre mi l`ai dat ai zis sa uit d u..k pt me numy exijti..da` nu e aja!!u pt me o sa ramai o frumoasaamintire...kiar my mult dkt atat...nu o sa pot sa tuit nikiodata aja k t rog sa nu`mi ceri asta...azi kndam venit d l jkoala am treqt p langa bloq tau qsperantza k poate t voi vedea...da` nu..tzi`am vazutdoar motoru`...ji am ajteptat sa vii...da` nu aivenit:((...niki nu jtii kt d najpa m simt...m simt kultima persoana d p pamant...am pierdut o persoana krekiar m iubea ji krede`ma k nu imi e aja ujor....t rogsa ai grija d u ji t rog sa nu m urajti:(((..papa gura!:*Date: Tue, 3 Oct 2006 06:44:18 -0700 (PDT)From: "sandulescu mihaela" <diabolika_kiss@yahoo.com> Add to Address Book Add Mobile AlertSubject: ultimu` mail ji promit k t las in pake:( da` t implor sa`l citejtiTo: [email]mihaipop1982@yahoo.com[/email] am ji yo kteva intrebari ji itzi promit k t voi lasain pake dak u kiar asta itzi dorejti...tzi`ai gasit paltcineva??yo aq c fac?aqm c sa fajem sa nu ne my vedem?vreisa`tzi promit?dak vrei sa nu n my vdm nu o sa n myvedem uite itzi promit ji o sa vezi k m tzin dkuvant!!u krezi k s poate termina totu` aja d park nik nu s`ar fi intamplat?krezi k dak itzi propui sa uitzi kiaro sa uitzi?dak u asta vrei m jur k o sa fac tot posibilu` sa nu mmy vezi! Quote
alien Posted December 15, 2007 Report Posted December 15, 2007 tu n-ai ce face dimineatza? Rad de ma pish pe mine eu sunt singuru care a votat? Quote
diual_layer Posted December 15, 2007 Report Posted December 15, 2007 ...am citit si eu emailu.. saracu baiat.. Doamne prin cate o trecut si numa pr o fata.. he got issues Quote
&#208;&#210;& Posted December 15, 2007 Report Posted December 15, 2007 ce proasta ) Quote
Gonzalez Posted December 15, 2007 Report Posted December 15, 2007 Lasa ca sunt si alte fete pe lume, nu numa aia Frumos Nemessis!-Gonzalez Quote
kafka Posted December 15, 2007 Report Posted December 15, 2007 care imi da nr el de telefon ...glumesc...tare chestia...e un fel de Elodia ...doar ca aia scria ca o adolescenta iar tipa...ca un mircar... Quote
mario23 Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 de ce radeti? de suferinta oamenilor? Sau de prostia lor?Si ce daca scrie intr-o limba care nu pare a fi romana, mie imi pare mai mult un limbaj folosit la mesajele SMS decat pe mirc.Nu ma dau eu peste cap dupa mirc dar mai intru din cand in cand si nu am vazut sa se foloseasca atat de mult "K" pe post de "C" in schimb pe telefon majoritatea fetelor il folosesc si cand o sa aveti "gagici" atunci il veti folosi si voi..... Mie nu imi vine sa rad desi totul pare o gluma,dar daca e adevarat, pana la urma asta e..... Oricum in femei nu trebuie sa pui baza si sa le arati prea mult afectiune ca si-o ia in cap si o dau in prosteala din asta de 2 lei.S-au despartit din cauza ca ea e o panarama, iar prostu s-a indragostit de ea si i-a aratato, asta o pateste fiecare la randul lui, exista cate o astfel de femeie pentru fiecare Quote
ENCODED Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 ahahahahahaha nu se mai plimba cu motoru` ))))))))) cautati pe hi5 : FaNtAsYGrL Sex / AgeFemale / 18Locationpitesti, Romania Quote