Jump to content

ÐÒ&

Active Members
  • Posts

    306
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ÐÒ&

  1. Ndrey merge la nchisoare pt ca este un idiot.
  2. sunteti toti niste stupizi. avem n judete da.. apoi partea a doua ....,... 99^2. apoi partea a treia....se calculeaza cu aranjamente....... sau tot la fel de 26 luate cate 3
  3. ce descriere dobitoaca nu ne pasa.
  4. in Dolj nu prea s unguri,totusi eu in vara asta poate trec pin Budapesta,sa imi iau ceva vesta anti glont?
  5. TwoFeetUnder invata la un colegiu tehnic in Craiova... si cica a facut un firewall.
  6. problema de ratati. nu ne pasa rezolvarea si mai stoiu o mie de variante
  7. chiar e profilul ei???????????/ adica chiar o fost
  8. are vreo importanta ca s 10 conducte>?
  9. REGULI: se scrie in fata de cate ori apare numarul. 2 unu singur 2 deci se transforma ````12 care e un unu de1 si un unu de 2 etc... ce complicat =)
  10. Am si io o intrebare: Nu stiu care dintre voi stiti dar la RAT-urile lucrate gen ProRat Sub7 e o optiune de creare de server,server pe care noi il putem crea dupa anumiti parametri.Idea e ca eu as dori sa aflu mai in amanunt cum functioneaza chestia asta,daca careva dintre voi cunoaste. Bafta.
  11. Ne folosim de data Grid View.(cel la care de altfel ii dam si fill,adica tabelul care ne va afisa record set private void buttonDelete_Click(object sender, EventArgs e) { string sters = dataGridView1.CurrentCell.Value.ToString(); SqlCommand sel = new SqlCommand(); SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(); DataTable dt = new DataTable(); SqlConnection conn = new SqlConnection("Data Source=.\\SQLEXPRESS;Initial Catalog=Barbu;Integrated Security=SSPI;"); sel.CommandText = "DELETE FROM [dbo-baieti] WHERE nume='"+sters+"'"; sel.Connection = conn; conn.Open(); sel.ExecuteNonQuery(); } se sterge dupa recordul din coloana selectata.
  12. pari bun. salut. sti flash packuri pt n70
  13. ca tot vine vorba de asta.,..cand eram mic si tanar..mi am facut minimzer pt orice aplicatie DirectX openGL.ca ma f.utea la cap bunicamea sa nu ma mai joc..care vreti cereti
  14. mane las o dreac de Flash ia un template open source cu CSS ca e muuult mai usor de modificat garantez. http://www.oswd.org/ sunt minunate.
×
×
  • Create New...