Whai_Nooa Posted August 14, 2014 Report Posted August 14, 2014 Salut! Am avut nevoie recent sa downloadez ceva poze dupa un grup de pe Facebook. Am gasit o solutie si m am gandit sa o dau mai departe.Merge numai pe Chrome.1. Downloadati aceasta extensie pentru Google Chrome link.2. O adaugati, nu necesita restart.3. In colutul din dreapta sus va apare extensia:4. Intrati pe pagina cu grupul respecti la sectiunea fotografii si apasati pe iconita, apoi pe Normal:Veti fi redirectionat catre o pagina unde o sa gasiti toate pozele.5. Apasati Ctrl+S si salvati ca Pagina Web, Completa. Fotografiile vor aparea intr un fisier cu numegrupului_files.Cred ca extensia functioneaza pentru downloadarea pozelor dintr un album sau orice alte poze publice. Sper ca nu a mai fost postat si ca am fost de ajutor. Quote
pito Posted August 14, 2014 Report Posted August 14, 2014 Pe la 2-3 mii de poze se blocheaza imi da crash la browser se poate face ceva ? Quote
NOVATu Posted August 15, 2014 Report Posted August 15, 2014 Cel mai bun,fara crash,pana la 2gb de poze:https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/facepaste/ Quote