Jump to content
Xeon

XEON ZONE - Amuzament,Discutii,Stiri interesante,Muzica,Farse

Recommended Posts

Posted (edited)

24q8qcm.png

Acesta este primul e acest Blog , aici imi spun eu parerea despre tot ce va inconjoara fete si baieti pe facebook ,farse , videoclipuri amuzante orce este posibil pe aceasta lume de asemenea in farsele noastre victimele vor fi cenzurate pentru a nu le strica reputatia . Stirile isi au locul pe orce site si m-am gandit sa pun si eu niste stiri interesant in fiecare saptamana , posturile pe acest site sunt zilnic si fara nici o oprire pentru a raspandi acest blog prin etichete tip Tag . Sper sa fiti multumit de inceputul acestui blog si ca vom avea multi followers prin email daca afisarile sunt satisfacatoare

Link blog:XEON ZONE - Amuzament,Discutii,Stiri interesante,Muzica,Farse

Pareri? ;;)

Edited by Xeon
Posted

Credeti ca ma doare pe mine undeva ca nu zic unde ma doare de comentariul tau ca e praf cine vrea sa citeasca si e interesat citeste cine nu sa se duca sa asculte manele si sa faca laba pe redtube .

Posted
Dac? nu au to?i n?pe milioane de vizitatori ca tine înseamn? c? e praf? S? ne sugi p*la.. frumosule.

eu mi-am zis parerea mea personala tu ce pula mea te bagi tataie?

Posted
Una e s?-?i exprimi p?rerea personal? ?i alta e s? scrii "E PRAFFF" în toate topicurile cu bloguri. ?i vezi c? m? iau de doamna m?-ta dac? nu încetezi.

de ce sa scriu Multe cand Stiu ca e praff....

Posted (edited)
de ce sa scriu Multe cand Stiu ca e praff....

PROPUN SA TI SE DEA BAN PERMANENT!

ESTI (PUTIN ZIS) USELESS PE ACEST FORUM:

2i27g35.jpg

eu mi-am zis parerea mea personala tu ce pula mea te bagi tataie?

in 99% din posturile tale esti cu ea'n gura!

Edited by gogusan
Posted
PROPUN SA TI SE DEA BAN PERMANENT!

ESTI (PUTIN ZIS) USELESS PE ACEST FORUM:

2i27g35.jpg

threadul meu este mai destept decat tine Jegosule nu mai te lauda ca esti prost in semnatura, ca prost esti cu siguranta

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...