Jump to content

Sir-Galahad

Active Members
 • Posts

  337
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Sir-Galahad last won the day on June 30 2015

Sir-Galahad had the most liked content!

About Sir-Galahad

 • Birthday 06/24/1993

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sir-Galahad's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

171

Reputation

 1. Salut. Am nevoie de un logo pentru un prieten. Nu are preferinte la culori, model. Doreste initiale si apoi nume complet, ca in modelul de mai jos. Voi avea nevoie de el in weekend sau luni. Plata se face doar prin transfer bancar. Suma rezonabila. Nu e deloc greu de facut pentru un designer.
 2. Daca te crezi puternic printr-un grad pe forum, ai probleme la mansarda. Deal with it.
 3. https://steamdb.info/calculator/76561198069614550/?cc=us 21$ paypal pana maine.
 4. Sa nu vorbim despre limba romana, ca si tu dai pe langa. @taban123 ai mesaj privat.
 5. @jan100 Zici ca te pricepi cat de cat, dar nu stii nimic. Daca esti dispus sa trimiti telefonul in Iasi, ti-l fac intr-o saptamana.
 6. Nu se stie exact cauza, deci trebuie incercate diferite solutii. Cel mai indicat este sa-l duci la un service gsm.
 7. Python/Perl/Java. As merge pe prima varianta. Pe langa faptul ca e accesibil ca si dificultate, se plateste foarte bine.
 8. MACH - Microsoft Academy for College Hires - GRADUATE ROLE Business area: Microsoft Customer Service and Support If you are passionate about customers and technology, this is a great opportunity to learn quickly, solve real world problems and develop a career in the software industry. As a support engineer you are on the front lines of our customer support efforts. You’ll analyze technical software problems and develop solutions for a broad range of customers. Using your technical expertise, analytical problem solving skills and passion for customers, you’ll take on critical situations in technically challenging circumstances. Your willingness to travel on short notice will be essential. Descrierea completa a jobului aici. //Off Doresc sa ii transmit persoanei care a dat -rep, cu mesajul "ai gresit adresa nene, este sectiune de joburi", faptul ca e un inadaptat social. Puteai lasa un mesaj privat sau un raspuns aici si un moderator muta topicul.
 9. N-ai de munca? Te duci sa muncesti cu ziua. 66lei ii faci pe 8 ore de munca(+/-). Sunt multumit de noul cod fiscal. Multi se plang de faptul ca abia le ajung banii sa traiasca. 90% din acesti oameni sunt fumatori si beau cel putin o bere pe zi. De tigari si alcool au bani, de platit taxe.. ba.
 10. Ce sa faci cu pisatii aia bubati care te "ameninta"..
 11. L-a luat garda. Aia e, happy new year.
 12. Nu mai uploada manele pe youtube.
 13. N-a picat curentul nici macar o data in 3 ani? Felicitari E.ON.
 14. Poti face asta si pe o singura partitie.
×
×
 • Create New...